Dimmig vecka

vILKA FULA FJORTISBILDER JAG FICK TILL. KUUUUUL! och haha nej jag pussar inte med öppen mun, jag hann bara inte stänga den helt =(


Jag ska sticka iväg snart, möta upp en massa fina tjejer sen ska jag in i dimman. Om jag inte redan är där, hehe. Mjaao, dimmigt den här veckan?

Puss vi hörs sen ! =)

Sms från wickan..

Hahaha.
Fick random SMS av wickan nyss. Haha. Hahaha.
Första smset
Andra smset.

Haha SÖT! Vad har stackarn lyckats med den här gången..?

Jobbigt att städa

Hej!

Igår blev det inte mycket bloggning, nästan direkt efter jag hade fikat med Samir, åkte jag hem till BB. Där drack vi lite vin och hade det mysigt, sen gick vi och mötte upp Cissi & David som hängde med hem till BB ett tag.

Jag sov där inatt, så jag kom nyss hem. Idag har jag inte mkt ork, men ändå måste svara på mail, städa, duscha, köpa saker, ringa några samtal etc. Ikväll ska jag till några tjejkompisar, guess what we should do?

Haha nedå.. Men vi hörs senare!


Hur lyckas jag alltid göra berg av mina kläder? Kan jag bara inte vika allt!?

5 Finalister

1. Jossesblogg.blogg.se
2. jelutti.blogg.se
3. empirestateofmind.devote.se
4. heltandraperspektiv.blogg.se
5. designtopia.blogg.se


Här har ni de 5 finalisterna i Veckans blogg!
Det var svårt att bara välja ut fem, alla var värda att vara med egentligen.
Men ni som inte kom med den här gången, ni kommer kanske med nästa gång!

Ni som kom med - ni får peppa era läsare och vänner att gå in och rösta på er här! På Söndag kväll räknar jag rösterna, och den som har fått flest skriver jag ett inlägg om, länkar & ger bort en liten gåva!

Lycka till! 

Last night

Idag skulle man behöva någon som svarar på lite frågor om gårkvällen. Hehe. Det var iaf kul! 

Jag Kreivi, BA (?) Tommy började dricka lite, sen var vi tvungen att åka och hjälpa en kompis till dom som hade fastnat med bilen. På vägen hem hämtade vi upp anonym och väl hemma kom det lite fler folk. Bl.a Cissi och Ellie! =)

Nu fortsätter kvällen såhär, förutom att vi hamnar i Abisko till slut. Bland det roligaste på kvällen var nog äventyret i bilen. Vi kom hem runt 4-5.

Idag mår jag sådär, men ska möta upp Samir sen och såklart följa med honom och klippa sig, sen ska vi ta en fika också. Ikväll ska jag till BB, men innan det måste jag hinna ta ut 5 bloggar! 

Sista chansen att anmäla sig idag!



Fresten vet jag knappt vad jag har skrivit i det här inlägget, haha tror jag är kvar i dimman lite, faktiskt.
Eftersom inga bilder togs igår, och jag inte har några roliga får ni en bild på mig och the girls! =D

Fina bloggare!

Har suttit och tittat igenom lite av de som har anmält sig till Veckans blogg, jäklar vad fina bloggar ni alla har! Hur ska jag lyckas välja ut 5 stycken bara!? Funderar på att slumpa ut 5 stycken, men det är inte lika kul.

Det är endel utav mina vänner som har anmält sig till Veckans blogg, jag vill bara säga att bara för att vi är vänner kommer jag inte välja någon för att vara snäll. Mina vänner får länkningar ibland i inlägg osv, jag kommer kanske inte heller ta ut dom bloggar jag tycker är bäst, utan dom jag tycker förtjänar att få glänsa mer osv.. 

Åh vet inte riktigt hur det här inlägget blev, men jag hoppas alla fina bloggare förstår min poäng =)
ANMÄL DIG TILL VECKANS BLOGG HÄR!

Bra, dåligt, bäst

Jag är hemma från mötet nu. Det gick faktiskt bättre än väntat, men jag känner mig helt upp och ned - & ut och in vänd. Men det är skönt att inte ha det där på hjärnan längre.

Nåväl! Det är lite knas med en liten pojke och mig, endel fattar säkert vem, men jag hoppas verkligen att det löser sig. Jag är fan i mig inte en bra människa, ibland iaf. Usch, men resten lämnar jag utanför bloggen.

Tommy smsade mig just och frågade om jag var sugen på fest ikväll, och visst! Varför inte!? Tommy är ju här i Linköping nu, så man måste ju passa på att umgås lite! 

KISSES♥

För någon  vecka sen.

ANMÄL DIG TILL VECKANS BLOGG HÄR!

Nervös

Hej!

Blir lite dålig uppdatering idag, min pappa fyller år och sen ska jag på en grej nu klockan halv två. Både jag och den andra som ska dit är båda jättenervösa. Men det ska nog gå bra!

Hörs mer senare!♥
Fortsätt att anmäla er till Veckans blogg tre inlägg nedan! =)

Baby gaga


Är fortfarande utanför stan, han jag är hos låter mig blogga, haha snällt va..
Titta vad snygg Kesha var på hennes senaste spelning, hade ingen aning om att hon var så snygg! Lite gaga stil över henne? kallas väll baby gaga?

Inlägg utan bild

Hej hörni!

Jag tror det blev lite missförstånd med förra inlägget. Det var meningen att jag skulle lägga det (inlägget) överst, inte sluta blogga fram tills fredag, hehe.. Det funkade inte att lägga in en bild i ett inlägg överst, bara text, och inlägget innehöll ju bara en bild i princip. Jag bara babblar nu. NÅVÄL.

Jag är lååångt utanför Linköping nu, lite fast är jag också. Hehe. Mitt busskort börjar nämligen inte gälla förens vid klockan fem. Ska försöka lösa det på något annat sätt.

Ska springa ner till stan och köpa lite saker till min pappas födelsedag som är imorrn också.


Vi hörs senare!

P.S FORTSÄTT ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG NEDAN!

Veckans blogg

(Det här inlägget kommer ligga överst på min blogg fram tills fredag, för att det ska vara så lätt att anmäla sig som möjligt. Mina andra inlägg hittar ni nedan!)

The way i are, the first time!

Första gången jag hörde den här låten var när jag gick i sexan (eller femman?) och satt med Maria i Mickis (jordens snyggaste kille!) svarta cab. Vi gled runt i Stockholm och åkte till olika klubbar som Spy Bar och annat. Jag minns den kvällen/natten som igår, volymen på högsta, perfekt väder, håret blåsande och kommentarer om att vi luktade gott. Haha.

Jag kan inte fatta att vi började med allt så tidigt.. Medans vi var i Stockholm och åkte runt med snygga killar i bilar satt andra hemma och tittade på piplarsson typ.. haha. 

Jag säger inte att det bara är bra, jag får ofta känslan av att jag redan har upplevt allt som går att uppleva i ett liv, men då påminner Mats min vän, mig så gulligt om varje gång att jag inte ens har upplevt hälften!

Roberto Cavalli

Roberto Cavalli 09-10 höst vinter.

Allt känns lite bättre. Iaf, tycker jag verkligen att den här kollektionen är klockren. COPYCAT är okej att vara, om man kopierar det här..

Det var ju inte bara en dröm

Det var ju inte det lättaste att somna inatt, jag somnade klockan sex. Antingen var det tack vare kaffet, eller så är jag bara dum i skallen. 

Jag vaknade upp klockan halv åtta, hade drömt en mardröm. Jag var så JÄKLA glad för att det bara var en dröm, 5 sekunder senare kom jag på att det inte var någon dröm. Det har ju hänt. Allt det har ju hänt. Det var länge sen jag skakade och grät så mycket som jag gjorde imorse, jag var så rädd, även fast det inte var mörkt ute. 

Mamma hade gått till jobbet, men världens finaste bror som jag har, gick upp och satte sig hos mig och prata med mig tills jag senare kunde somna om och drömma om något obetydligt. 

Jag vaknade nyss och känner mig helt slut, ögonen svider och efter att ha skrikit och gråtit så mycket imorse är inte rösten riktigt som den ska. Skulle egentligen på ett möte klockan halv tre, men jag fick ringa och ställa in det. Nu säger allt stopp.


A mess

Allt känns som en röra i huvudet. Jag vet inte hur jag ska förklara i ord. Inte för er och inte för någon annan. Allt känns omöjligt. Tänk att en människa har makten att styra över en annans liv. Jag mår illa. Vill spy upp alla tankar, vill spy upp allt som känns jobbigt. Varför fungerar vi människor inte som datorer? Varför kan jag inte radera det jag inte vill känna? Varför tänker jag på det jag inte vill tänka på? Och varför tänker jag INTE på det jag VILL tänka på? 

Hur kan en annan människa ha makt över min hjärna och min kropp, när jag inte ens själv har makten och styrkan att styra över den?
sometimes i wonder if this fight is worthwhile

Kaffe for life

Hahaha. Vi har druckit så mycket kaffe så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kan man vara hög på Kaffe är vi definitivt det! Vi skakar och skrattar. Haha asså. Jag tror inte ni förstår hur mycket kaffe vi har druckit. HJÄLPT JAG SKRÄMMER MIG SJÄLV. Kaffe for life!?


Cissi är här

Cissi är här, vi dricker lite kaffe och chillar. Försöker bli hyperaktiva, hehe. Cissi har lyckats! =D 

Visst har Cissi fina kläder på sig? Mjaao!

Awww min katt

Shit vad sent jag somnade inatt. Kunde inte sova, låg och tänkte på massa saker. Min katt var så söt igår, han låg och sov i vardagsrummet igår natt, så jag gick in till han och sa "kan du inte komma in och lägga dig hos mig tills jag somnar" Jag ville inte bära dit han, för då sticker han bara. Jag gick in och la mig på mitt rum, sen ser jag att han kommer och hoppar upp och lägger sig brevid mig. ÅH. Fan vad fin han är!

Idag vaknade jag upp på gott humör, dagens planer är att hinna med att träffa Cissi, och senare också Wickan och Nath! SÅÅ skönt att det är lov.
Två bilder från igår. F-Ö-R-S-K-R-Ä-C-K-L-I-G-A!

Dagens outfit

Hahahaha asså....................... 

JAG ÄR SERIÖS MED DAGENS OUTFIT. HAHAHA jag har nog aldrig sett så fet och ful ut på någon bild.. Nästan så jag kissar i brallan. Snygga kläder va!?

Det flyter

Hej!

Kul att jag har fått till två inlägg idag, haha! Men vi har varit hos Nath hela dagen och ätit och sett på film och skrattat. Tror faktiskt att jag rullade hem, hehe..

Jag är på toppenhumör, för många bra saker. Så skönt att kunna prata ut med personer, och allt annat flyter på ganska bra också. Skönt!

Jag har lyckats fastna för serien Tusenbröder, så ska börja se andra säsongen nu.
Vi hörs senare! ♥
Två bilder från i Fredags!

Mätt =(



Jag wille wickan johan och Nath sitter i soffan och äter FÖR mycket godis och annat gott. Dom håller på att bränna över Avatar på en skiva så ska vi se på den sen. Jag känner mig så mätt så jag spricker. Hatar att vara mätt, det är den värsta känslan. Vi ska äta här sen också... Mysigt!

Vi hörs när jag kommer hem =)

Jag vill ha godis

Hej mina sköna!

Vaknade upp och hade så jäkla ont i kroppen. Jag sover alltid på något konstigt sätt, typ ligger på min arm eller något. Så det känns som att hela min kropp är öm.. 

Nåväl, pappa hämtar upp mig om tio minuter sen ska jag åka till Natta där även Wickan är! Vi ska gå och köpa massor godis och fetta oss. Jag vet att jag skulle äta nyttigt, men hallå.. JAG VILL HA GODIS! 

Vi hörs senare! =)



Tänker tillbaka på Öland

Jag lyssnar på den här låten och tänker tillbaka till öland. Fan vad jag mådde bra den veckan. Helt jäkla insane! Jag vill ha sommar nu, och vill åka tillbaka till Öland. Det var nog den sjukaste veckan i mitt liv. Vi gjorde så mycket sjuka saker (som vi förhoppningsvis inte kommer göra igen haha!) Som tur är vet ingen annan än vi som var där vad som egentligen hände. Som sagt, det som händer på öland - Stannar på öland!

Några grabbar vi hittade

Hehe

Cissi och jag

Maria och jag

Vakande upp första dagen och kunde inte förstå hur all denna text hade kommit på min kropp..

Hehe

Jesper.......?

Cissili

Maria o en kille

Haha det var ett par norrlänningar som förföljde oss vart vi än gick hela veckan. En utav dom kom fram och satte sig vid oss och började prata, och sa att han skulle sitta där medans hans kompis duschade, sen skulle jag gå på toa och då ser jag att han som "skulle duscha" står och gömmer sig bakom hörnet. Haha!

2 bortglömda walk-in garderober..


Jag kom på att jag har ju faktiskt en walk-in garderob. Där inne hittade jag ett stort fett berg med bortglömda kläder! Alltid trevligt, mamma påminde mig om att jag faktiskt har ytteligare en till walk in garderob. Jag ska börja riva i den lite nu också, får se om jag hittar lika mycket där! =)

Som att bli kär

Så jäkla U-N-D-E-R-B-A-R-A!
Åh, nästan så att jag funderar på att lägga ut 5000 kronor bara för att de ska bli mina. För det är vad dom kostar. Fram tills jag har skaffat ett jobb, får dom nog leva kvar i mina drömmar. Men mumms!

Dom kommer från Giuseppe Zanotti.

Sverige eller antarktisk?


Öhh? Vad händer utanför väggarna egentligen? What-a-fuck.. Alla bussaar inställda? Så himla sjukt. Det ser ut att bli en lugn hemmalördag för mig..

Stockholm nununu!

Hej!

Åhh, jag blir så trött på vissa saker. Det här är inte första gången jag får problem med saker tack vare min blogg. Ni MÅSTE ta allt jag skriver med en nypa salt! Jag överdriver ofta saker för att provocera. Jag tycker det är kul att se reaktioner bara. Ska inte prata mer om det, men försök som sagt att ta det jag skriver med en nypa salt!

Igår hade vi en bra kväll, vi var hemma hos axel, där det var kul! Lite wierd kväll om du frågar mig , haha. Åhh jag vill åka till Stockholm, nununu! Hatar att vissa bor så långt bort =(

Ikväll ska jag åka hem till BB ("dejten" för er som inte förstått det.) Vi ska ta det lugnt och bara vara hemma. Hoppas att tågen går som dom ska med tanke på vädret...?

Vi hörs senare. Puss!
Ska nog snart åka dit iaf.. Har fått erbjudande om roliga saker där uppe :)

FLYT!

Jag har varit och köpt lite saker. Måste bara säga SÅ JÄVLA MYCKET FLYT JAG HAR HAFT! Helt sjukt!!! Mötte världens sötaste kille också, aww han var så söt! Åhh allt är underbart just nu, snart ska jag börja dricka och sen möta upp några sen blir det att FUCKA UR!

Egentligen har jag fått reda på en riktigt tråkig sak ikväll, som jag är väldigt ledsen över, men det får jag handskas med imorrn. Ikväll får ALLA problem vänta! För ikväll är jag och mina vänner mot världen!
Just nu!

In i dimman

Ikväll tar jag ett stort kliv in i dimman. Med stort kliv menar jag att jag ska hälla i mig m-y-c-k-e-t! Så jävla härligt!

Bra dag

Me are so cuuuuuute!
Hehe wickan gjorde något fint!
Nath och jag!
Haha visst ser jag lång ut? Nej men sanningen är att det är Nath's ben som går och inte mina :(
Wickan och jag!

Det var en kul dag i skolan idag, Efter skolan bjöd Nath mig på käk på stan.
Kanske borde lägga till att jag tog sönder hennes brors gipshand som han gjorde i madam touseeu.. (stavning?) SÅ JÄVLA ILLA!

hey today

Skinnleggings sitter på benen.
NU är det skolan!

Fredag - och sportlov!

Bilder från i höstas.


Jag börjar kvar över tolv, så ska bege mig till skolan snart. Vaknade upp och insåg att det är fredag idag. Guud så skönt. Och inte nog med det, sen är det sportlov i en vecka! 

High five!

Fresten, kommentarerna krånglar lite. Vet inte vad det beror på. Hoppas det löser sig tills i eftermiddag då jag bloggar igen!

Hur gör man allt man vill?

Åhh. Ikväll är snurrar det många frågor i huvudet. Alldeles för många frågor , och alldeles för några svar. Jag är inte bra på att hantera situationer och behov. Jag måste lära mig det! Dom senaste dagarna har jag också märkt att jag måste lära mig att prioritera. 

Men hur gör man när man vill så mycket? Men inte har tid eller möjlighet att ens göra hälften? Jag hatar att jag är tvungen att välja ut de saker jag vill mest, och välja bort de saker som jag egentligen vill lika mycket. 

Varför kan jag inte bara få göra allt jag vill? Varför kan jag inte få göra allt jag brinner för? Och varför måste jag välja bort de saker jag verkligen vill, för att göra saker som jag inte alls vill? Varför måste jag begränsa mina tankar och drömmar bara för att det inte finns möjlighet? Varför måste jag prioritera vissa saker framför andra, när jag VILL göra allt? Sen när blev möjligheten starkare än viljan?

Nageltips

Gör det här MINST en gång i veckan. Det är jättebra för naglarna och nagelbanden!

Skvallerblogg i Linköping

Ni som bor i Linköping. Kommer ni ihåg skvallerbloggen som gjordes?
Många tyckte att det var en rolig grej - andra hatade den. Jag tillhörde de sistnämnda. 

Idag har jag tänkt efter, vad var det som var så farligt med den? 
Det skrevs inte mycket dumt i den, och det var inte många påhopp. 
Jag tycker vi behöver en skvallerblogg som handlar om Linköpings bloggare. 

Vi bloggare behöver inte se så allvarligt på det, så länge en skvallerblogg kan sköta det på ett snyggt sätt! 
(Med det menar jag att den är neutral, och inte skapar den för att skriva vem som är fulast etc..) 
Isåfall skulle den drivas ungefär som Hotgossip eller Falsksanning.

Majoriteten av mina läsare kommer från Linköping. Är det ingen som är frivillig att starta en skvallerblogg? Självklart skulle den vara anonym, och vi alla bloggare kan länka till den så den får så mycket läsare som möjligt. 
Bara för att hålla koll på vad som händer i Linköpings bloggvärld. 
Jag skulle tycka det var kul!


Ke$ha live - in my ass..

Idag när jag passerade TV:n var det ellen blablabla show.. Ke$ha sjöng Tik Tok live , och FYFAN vad illa det lät. 
Där tappade jag respekten för den låten..
Fan, sjunger alla artister såhär dåligt egentligen?

haha asså lyssna i refrängen.. Låter som hon är jättenervös och skakar på rösten

WHY


Hur kan mail som såna här sorteras som skräppost?!
Har nog aldrig kollat bland min skräppost förut, gjorde det nu. What-a-fuck..

Spela lite gitarr

Haha creepy öga jag har..

Nu är jag hemma igen efter mötet! Det gick verkligen jättebra, han jag var på möte hos var sjukt gullig och trevlig, det här kommer nog gå jättebra. Skönt!

Jag ska spela lite gitarr nu tänkte jag. Känns som den har dammat igen.. Skulle egentligen åka till BB ikväll, men kroppen säger nej.

Mer tid till er ;)
Puss!

Photoshop är svårt


Kimono'n är köpt i Kina.

Jag ligger i min säng och försöker klura ut lite saker i photoshop. 
Fixade det igår, är tvungen att ha det så jag kan fixa en sak till min nya design på den nya domänen. Btw har jag sett lite utav designen nu och det kommer bli SÅ snyggt. =)

Ska äta lite frulle, sen läsa på och gå igenom några saker till ett möte jag har i eftermiddag.

Ingen blogg passar alla, men alla passar någon

En fråga som kan dyka upp ganska ofta är hur man skriver en bra blogg.

Kom på någon blogg du verkligen tycker om, tänk - Vad är det jag gillar i den här bloggen, och vad är det den saknar? 

Det här vill jag ska finnas med i bloggar jag läser:
Jag tror inte jag läser någon blogg som innehåller allt det här, olika bloggar ger mig dom olika sakerna att läsa om. Den blogg som får med mest av dom här sakerna i en och samma blogg är nog blondinbella. Dock saknar jag humorn och provocerande inlägg där, men då är det bara titta in på kissies blogg!

Vet ni någon blogg som innehåller nästan allt det ni vill läsa om?

Svar på kommentar

Gillar du inte Joel kinnaman längre? Du skriver typ inget om honom längre :P

Svar: Jag gillar fortfarande Joel Kinnaman. (Älskar!) Det finns två anledningar till att jag inte skriver om honom i bloggen så mycket längre, och den första är att jag inte tror att det är det ni vill läsa om i min blogg - hur mycket jag avgudar en person.

Andra anledningen är att jag försöker att inte tänka på honom så mycket längre. (Jag säger inte att det går.)Jag vet inte hur jag ska förklara, men det känns som att jag är kär i honom. Exakt som att jag är kär i honom. Jag vet det låter sjukt.

Men det känns som att jag är sådär olyckligt kär som jag var i den där killen för ca ett år. (Ni som har följt min blogg så länge vet vad jag pratar om, ni andra kan klicka här för att läsa ett gammalt deppinlägg.) Jag vet ju, att jag kommer ALDRIG att få Joel Kinnaman, och det känns så hemskt att tänka, att jag kanske aldrig kommer ens få prata med den personen jag "är kär" i. 

Men jag tycker fortfarande att han är det finaste på jorden, och skulle fortfarande göra i princip allt för honom!♥
<3

Svårt att hitta liknande ringar

Det var verkligen inte lätt att hitta något liknande. Klädesplagg är lättare att hitta, men just ringar.

Det här var det närmaste jag kunde komma. Dom har ju inte alls samma snygga och stilrena look, men dom ligger iaf alla under 500 lappen och ser någonlunda lika ut!

Ringar

Snygga va? Den sista är UNDERBAR. Som en sköld, fast på fingret då.

Dock går dom här ringarna på lite över 22 tusen dollar ihopp. Jag ska se om jag hittar några liknande kopior i en lite mer rimlig prisklass, hehe. Då visar jag er självklart sen!

Simhallen är underbart

Jag tycker verkligen simhallen är underskattad. Det är det perfekta stället för att få koppla av och få vara precis som man är. Det är så skönt att få slippa bry sig om vad man har på sig, hur sminket ser ut och hur håret ligger.

Vi hade hur kul & trevligt som helst i simhallen idag! Och vi var verkligen som små barn haha..
Vi hade en sån här stor flytleksak, ett litet barn såg inte att vi hade den och ska ta den, så skriker Natta 

"TA DEN INTE DEN DÄR ÄR VÅRAN!"

Barnet blev jätterädd. Haha vi betedde oss verkligen som vi vore i samma ålder och hade lika mycket rätt till att leka med flytleksakerna som dom andra barnen haha.. Maria skrek också på en unge igår för att den råkade av misstag ta våran flytleksak!

Jag skulle egentligen gått hem, men ringde pappa istället.. Inte bra! 

Brukar ni vara i simhallen?

Haha vet inte riktigt vad jag gör på bilden..


Simhallen nu




Är hos Nath med Wickan nu, vi ska vidare till Simhallen för att simma några längder.
Bli lite barn och leka också hihi.

Vi hörs när jag kommer hem!♥


Good night

Sitter och ser på Red dragon. Usch den är så äcklig!
Efter det ska jag sova, min katt och jag säger godnatt! 
Haha , asså han är så jäkla FET!

Follow me

Helst vill jag ju inte att ni följer efter mig på stan o sådär... Men ni kan ju alltid följa mig på twitter, och bloglovin! 

[Klicka här för att följa mig på Twitter]

[Klicka här --> bloglovin för att följa mig på bloglovin]


Har haft Twitter ett tag, men aldrig använt. Men det verkar kul. Jag ska nog skriva jävligt mycket skit där! Alltså dumma saker hihi.

Jag blir fulare med åren

Jag , min bror, och Maria

Är det inte helt sjukt att det här är SEXANS SKOLAVSLUTNING?! 
Seriöst jag var fan snyggare när jag var typ 12 bast än vad jag är nu!
Förutom att jag var SKIT-tjock då haha..

Åren går så sjukt fort och jag tror inte mitt utséende hänger med riktigt. 
Jag är inte van vid att vara såhär FUL som jag har blivit på sistone. 
Jag MÅSTE göra något åt mitt utseende. Dags att bli snygg igen!


Denim

Visst skulle de här sitta fint nu till sommaren? (jag vet det är fortfarande vinter..)

Men hej-beställ-hem-det-här-till-mig-nu

Semmeldagen idag

Sådär! Nu är jag hemkommen från silmhallen, jag och Maria åkte dit och simmade (längder) i en halvtimme, sen efter det blev vi barn på nytt och lekte i vågorna och allt annat roligt haha. Fin badvakt hade vi också!
Passade på att GÅ hem till mig sen efter det också.

Jag ska sluta äta onyttiga saker, och slänga i mig mer sallad istället. 
Synd att idag inte är ett undantag, eftersom det är semmeldagen.
Jag vill äta, men jag ska inte. Ni får hålla koll på mig!

Har ni ätit någon semla idag?


Börjar gå istället för att åka bil

Jag har bestämt mig för att jag ska sluta ringa min pappa så fort jag ska någonstans. 
Jag ska börja GÅ dit jag vill komma istället. Som nu, jag måste hämta en sak hos min pappa.

I vanliga fall skulle jag ringa honom och be han komma och hämta mig för att sedan skjutsa mig till honom, och sen be honom skjutsa mig till Simhallen. Men jag ska GÅ ÄNDA DIT! Och sen till simhallen.

Så j*vla stolt över mig själv, im so good.
Vi hörs senare när jag har simmat =)
Sunkigt att jag håller i en ICA-påse.. Men bilden är gammal!

Dyrare produkter är VÄRT!

Igår gick Maria och jag en lång promenad, och under promenaden kom vi fram till att vi ska sluta spendera så mycket pengar på kläder, och istället lägga pengarna på oss själva.

Exempel. Många skulle säkert, som jag, lätt lägga ut 400-500 kronor på en tröja. Men när det kommer till att köpa saker som förbrukas, som hårprodkter, puder, foundation, ansiktsmasker etc, så vill vi inte betala ett lika högt pris, just pga att det är något som kommer förbrukas. Något som kommer ta slut.

Men varför vill vi inte lägga ner mer pengar på saker som gör OSS SJÄLVA snyggare? Är man snygg själv, är man nog snygg i en billigare tröja också.. 

En H&M foundation kostar ca 50 kronor, det finns få nyanser, och dom nyanserna det finns i är egentligen inte ens hudfärger, utan mer någon färggägga. Dyrare produkter har fler nyanser , som passar hudtonerna, och dyrare smink är nästan alltid drygare, alltså, man behöver använda mindre vilket resulterar i att det räcker längre. Då har man tjänat in dom där hundralapparna som man la ut extra. 

Våga lägga 400-700 kronor på en foundation, om den gör dig snygg!
Clinique har bland det bästa sminket!

Simma och gymma!


Det skönaste som finns är att sträva omkring i ett par mjukisbyxor, en canada goose jacka och ett par uggs.
Det är precis det jag har gjort idag! 

Ikväll ska jag simma, haha tro det eller ej. Ska börja simma några gånger i veckan. (Får se hur länge det håller..) Sen ska jag köpa gymkort också, fick ju presentkort till gym i födelsedagspresent. Tycker verkligen min familj att jag är så fet så jag behöver gymma =(

Hur som haver, ska försöka få med mig Maria till simhallen också!

Blogg.se funkade inte igår (igen..)

Åh va trött jag blir! Igår när jag kom hem försökte jag HUNDRA gånger (minst) att logga in på blogg.se, men självklart funkade det inte.. Så jäkla trist, jag lyckades en gång, och då skrev jag värsta inlägget till er, men sen när jag skulle publicera det försvann allt. Det ska bli så skönt att bloi förflyttad till en egen domän!

Nog pratat om blogg.se. Jag får väll skriva om inlägget jag skrev lite senare idag, för just nu har jag lite bråttom. 
Jag ska iväg på en liten sak klockan tio, sen ska jag till skolan. 

Så vi får höras med när jag kommer hem! Tack för all fin respons gällande håret. Så fina ni är.
PUSS!

Titta vad slitet mitt stackars hår är =(

bloggar mer snart

Är hemma hos Maria. Tittar/lyssnar på gamla minnen. 

Ska hem snart , vi hörs då!

Snygg gammal bild på Maran och mig

Ansiktspealing


Hälften av mitt hår ska bort

Vet ni vad jag har bestämt mig för att göra? Jag ska klippa av mitt hår! Inte allt, men nästan allt. Till hälften ungefär. Det känns som att jag inte kommer våga, men jag SKA göra det. 
Anledningen är att mitt hår är så sjukt slitet, och klipper jag det inte nu så kommer jag få kapa allt inom några år. 

Jag kanske skaffar exstensions så länge, tills det har växt ut till en vettig längd. Men då får det inte vara "löshåraktigt". Jag tror ni fattar skillnaden på kissiemissens hår och dessiepessies hår?

Någon utav de här längderna!

Rensa garderoben..?

Good morning sunshines!

Jag ligger i min säng och tittar på Snabba Cash, underbart! 
fast den är filmad från en biograf..
Min kropp värker och jag mår inte bra nånstans, förutom i själen =)

Idag funderar jag på att rensa ur min garderob och slänga MINST hälften av mina kläder. Eller kanske lotta ut dom här till er i bloggen..? Vi får se, ska äta lite frukost och sen se färdigt på Snabba Cash. Joel är så fin!

Förra gången jag rensade garderoben =)

Alla hjärtans dag

Jag borde ju ha bloggat MER idag med tanke på hur dålig uppdatering det har varit dom senaste dagarna. Men det är ju ALLA HJÄRTANS DAG idag! 
Jag hann inte mer än hem tills jag skulle sätta mig på ett tåg igen ut till BB (dejten...)
Jättemysig alla hjärtans dag! Jag fick en ros av honom =) 

Med vem spenderade ni denna dag med? Och vad fick den lyckliga av dig?

Heeeeeeej! E du gaaaay? Ursäkta meeeeeeej! E de okeeeeej?


Och haft besöksrekord, och sjungit "Heeeeeeej! E du gaaaay? Ursäkta meeeeeeej! E de okeeeeej? till halva Stockholm.

Fin kväll igår med gullungen Emma! :)

I Stockholm

Hej!
Idag blev det ju inte bättre bloggandet. Men klockn 3 åkte jag ner och köpte biljett till Stockholm, tåget gick 17:00 och där emellan skulle jag hinna käka med Carro och packa. Till tåget hann jag iaf. Mötte upp Emma i Stockholm sen nu är vi här hemma hos henne Östermalm.
Vi har käkat jättegott och sitter nu och fixar oss, ska iväg på fest snart! 
Imorrn ska jag jag vara vid brommaplan klockan nio för inspelning av musikvideon.
Vi hörs kanske senare!

Mina bästa tips när du har bloggtorka

1. Ta ställning till något som händer i världen! 
Gå in på sidor som aftonbladet, expressen, eller titta på nyheterna, läs en tidning eller kanske lyssna på radion. Uppdatera dig själv om vad som har händer just nu ute i världen, ta sedan ställning till någon nyhet och gör ett inlägg om dina åsikter gällande nyheten.

2. Få inspiration från din omgivning!
Titta dig omkring i ditt rum, har du något du skulle vilja visa upp från rummet? Kan vara allt ifrån att du har möblerat om, hängt upp något nytt i din garderob, rensat garderoben till att du har bäddat din säng! Världens minsta sak kan bli något intressant.

3. Musiktips!
Leta upp några låtar du håller varmt om hjärtat, kan vara antingen på youtube eller kanske en spotify lista du kan länka i bloggen? Berätta för dina läsare varför du tycker dom är bra, och om dom väcker några känslor eller minnen.

4. Andra bloggare!
Titta runt och se om du hittar några andra bloggare du kan få inspiration av, hittar du någon blogg du tycker är extra bra, kanske du kan länka den och göra ett inlägg om varför du tycker just den bloggen är bra.

5. Fina saker på nätet!
Titta runt lite på nätshoppar som bubbleroom.se etc. Försök hitta några saker du tycker är snyggt och gör ett kollage med saker du tycker är fina!

6. Minnen!
Ladda upp en hel drös med bilder. Från sommaren kanske, eller några fina minnen du har.

7. Öppna dig!
Kanske kan du öppna dig lite i bloggen? Skriv ett inlägg om något jobbigt som har hänt dig, bjud in DIG SJÄLV i bloggen lite mer, du kan också berätta om något roligt som har hänt dig, blanda in lite känslor och skriv ett djupare inlägg.


Grovt besöksrekord!


JÄÄÄKLAR vilket fett besöksrekord jag hade igår! Och har redan idag haft SÅ mycket mer besökare en vad jag brukar ha.. Haha what a fuck? Något måste ha hänt.

Förstår att ni blir less på att jag ständigt ber om ursäkt för dålig uppdatering, men lite mycket just nu. 
Idag ska jag försöka få till några roliga inlägg! =)

Joel Kinnaman intervju - Expressen

"Vi alla är alldelles pirriga i troserna alltså" Hahaha.

Åh vad fin han är!

Skridskor..

Imorrn har Folkungaskolan frilufsdag vilket innebär att vi ska åka till Simhallen, och åka skridskor. Vi har fler saker att välja på men jag har valt dom här. Fast vet inte om jag orkar med att åka till Simhallen, känns ju lite, jaa..

Haha förra året gick det ju såhär bra för mig och nath! Tjock jag var.. :O

FÖRESTEN (haha!) fick jag precis reda på att jag kommer kunna ha kvar bloggen här, så era kommentarer kommer inte att försvinna! =)

Alla kommentarer försvinner!

Nu har jag svarat på lite mail. Fick ett mail angående att byta domänen, jag frågade om inläggen skulle kunna förflyttas också, och det skulle dom kunna, men inte kommentarerna...

Åh då försvinner alla fina kommentarer jag fått av er genom tiderna! =( ♥
Jag måste välja hur min design ska se ut också.. Gud så svårt allt blev! Haha..

Sovdagen

Nationella provet gick väll sådär - jag somnade (!) så hann inte skriva något nästan.. ILLA.

Annars har det varit en bra dag i skolan, det är kul att skratta med gamla vänner!
Varför har man tandvärk när man är 16 år? Jag hade det idag i skolan iaf.. Världens tandvärk! 
Så jag åkte hem senare mot dagen, hemma somnade jag framför datorn och sen väckte mamma mig för att jag skulle iväg på möte. Äntligen hemma nu!

Kass blogg senaste dagarna

Åh im so sorry för dålig uppdatering! Bloggen har ju varit riktigt KASS dom senaste dagarna.. Men nu ska det bli ändring på det har jag tänkt. Har spenderat mest av min tid dom senaste dagarna med Cissi, och min "dejt". (Känns töntigt att säga dejt nu, så vi kallar han BB haha..

Ikväll var Jag David (Cissis kille) Cissi och BB hemma hos BB. Såg på någon sjuk film och hade det mysigt :)

Måste ladda upp för NP imorrn.. Så ska ladda upp batterierna genom att sova lite.
Godnatt!♥
Hur snygg?! fresten lutar det åt www.sjoiis.se , dom flesta verkar tycka att det är bäst =)

Vilket bloggnamn?

Hej!
Nu är det så att jag ska få ska skaffa en egen domän inom ett tag. Jag måste bestämma mig för att jag ska vilja att min blogg ska heta.

Men det är ju faktiskt ni som ska sitta och skriva i namnet varje dag - inte jag. Så, vilket namn föredrar ni att skriva i?
Testa att skriva olika namn, och skriv vilket ni tycker är lättast och bäst! =)

:D

LIVET FLYTER PÅ!!

NO!

Finns ju många trender man lätt hänger på, en som jag INTE tänker haka på är "sjömanshatten". Tycker rent ut sagt att det är fult. Emma gillar icke!
Elin Kling bär inte riktigt än sån jag tänker på, hon är faktiskt inte SÅ ful i den. Men hon är ju faktiskt snygg i ALLT. Men andra modebloggare jag har sätt bära den ser ut som........

NP

Aww vad fina Nath och jag är!!

En trevlig överaskning när jag kom till skolan var ju att vi skulle ha nationella prov.. Annars är ju tisdagar alltid korta, så har redan slutat och Figge marias vän var snäll att skjutsade hem mig. Klockan fyra ska jag möta upp "dejten", och nio börjar bion!

Värt att åka till Stockholm på söndag?

Åh. Nu har Emma ett dilemma igen. Jag har fått erbjudande om att vara statist i en musikvideo på söndag. Det är ju alltid kul, men inspelningsplatsen är ju självklart i Stockholm! Vet inte om jag ska åka och upp och vara med? Åh mina problem är verkligen inte lätta att handskas med! Hjälp mig, borde jag åka till Stockholm på Söndag?!

Lämna tillbaka mobilen?

Jag funderar SERIÖST på att lämna tillbaka mobilen.. Kommer aldrig palla med touch! Men vad ska jag säga till pappa? Synd ju! =(

?

..............?

Sick

Såå, shit. Mobilen är inte lätt! Och varför måste alla skicka sms just precis nu?! Haha.. Idag har jag varit hemma och varit sjuk, halsen är verkligen arg på mig. Dagens bästa är iaf att mobilen har kommit, och att jag är ensam hela kvällen och har varit det hela dagen! Har tom. lagat mat själv :)

Nu ska jag boka biobiljetter tills imorrn!
Den här låten har DÖDAT min hjärna och mina öron idag. =(

Mobilen har kommit

Hej. Jag har fått hem min nya mobil så har fullt upp med att försöka lära mig den. (Inte det lättaste.)
Jag återkommer senare! PUSS ALLA FINA!

Andra dejten..?

Gissa vad jag ska göra på Tisdag kväll? Jag ska på en Second-dejt med min blinddejt. Fast nu är han ju ingen BLINDdejt längre, utan bara en dejt.. (Hur många gånger kan jag skriva dejt i ett inlägg?) Vi ska gå och se på bio, mysigt va!?
AWWWWWWWW

Svar

Svar: Jag brukar inte svara på kommentarer genom inlägg men den här gången tar jag tummen ur röven och svarar genom ett inlägg. Kanske borde göra det oftare? Svaret är inte svårare än att den faktiskt finns på asos.com. Men det kanske är svårt att hitta, men här är en direklänk till bikinin!

Idag är ingen bloggdag

Ja, man kan ju tycka att jag är dålig som inte bloggar fast jag har varit hemma hela dagen  och haft varje sekund i världen att skriva ett inlägg. Men idag har jag varit så trött och jag har verkligen BARA legat i min säng och tittat på film. Plus att när jag är hemma bara så har jag inga bra bloggidéer. Fresten så rycker mitt öga fortfarande, börjar bli vääldigt irriterande nu!

Hade hoppats på att få kika lite på Joel ikväll på TV men tydligen är det Wallander istället! =(

Beach

Ni vet, jag lever ju i min lilla sommarbubbla. Det här skulle jag vilja bära på stranden i sommar. Allt kommer från Asos. Great va!?
Vad ska ni inhandla till stranden i sommar? Eller kör ni på 09´s? 

Fresten ligger jag i sängen helt DÖD och ska sätta på en fin film. mysigt!

Varför rycker mitt ögonlock!?

Mina pärlor. Ni är så förbannatjävladunder-bra! Dom här tjejerna vill man uppleva lycka med!

Det förra inlägget var ju väldigt posetivt, så nu tänkte jag berätta att jag har nog blivit sjuk! Så jävla sorgligt. En till sak är också att mitt högra öga rycker!? Ögonlocket börjar rycka en gång per minut typ.. VARFÖR är det så?! Så jäkla jobbigt är det!

FIN KVÄLL

Shiiit vad kul kväll det var igår. Cissi jag och Ellie drog och mötte upp Charlotte för att dra på fest. Festen var SÅÅ kul och vi dansade tills benen kollapsade! Det var en underbar blandning av folk och musik. Allt var väldigt fint! Efter festen stack jag med Niklas och hans vän till stan för att käka. Kan säga att vi hade GROV tur hela vägen!

Det roliga var att vi tappa en utav Niklas kompisar på vägen, de sista vi såg av honom var att han låg i en snödriva haha, sen när vi har käkat i stan och vandrat runt lite ser vi han komma gående! Hahaha fyfan , fråga mig inte hur han kom dit! Frammåt tre tog jag och Niklas taxi hem.

Fresten? Missade många min statistik under natten?!
Idag säger halsen, huvet och resten av kroppen ALDRIG MER ALKOHOL!

ÅHHHHHHHHHHH!!!!

CISSI JAG OCH ELLIE FICK NYSS VÄRLDENS BÄSTA BESKED!!!!!! HERREGUUUUD! ÅHHH skulle så gärna jävla vilja berätta för er men tyvärr kan jag inte det. Men nu firar vi med champagne, dansar, skrattar och är allmänt överlykliga!

mjaoooo?!

Det bästa med att heta Emma sjöstrand är att jag är så jävla eftertraktad. Haha fan va fint.

3 filmer man kan se hur många gånger som helst

Det här är 3 filmer som man aldrig tröttnar på. Undra hur många gånger jag har sett dom...? Dom här ligger (och kommer) alltid ligga kvar i downloads mappen. Jag tror att alla har sett dom här filmerna, har ni inte? NI MÅSTE SE DOM! Ska se Shottas nu! + alla tre har GRYMMA soundtracks!

Det gick bra!


Bilder från en gammal fest.

Nu är jag hemma igen! Blinddaten gick bra! Känns onödigt nu att jag var så nervös, vi är ju faktiskt båda människor trotts allt. Han var jättrevlig och söt! =) Vi började med att ta varsin kaffe, och sen gick vi runt lite på stan. Pratade mycket och det var inte ett spänt, skönt! Nu är jag hemma igen och tänkte äta något!

Nervös, just idag?!

Klockan tolv ska jag möta min blind-date utanför Ciocolatte. Det är alltså 1 timme kvar bara.. Haha JA jag är nervös! Fan jag brukar inte vara nervös när jag ska träffa killar men idag, självklart ska jag vara nervös just idag! Känns extra kul att jag är bakis och har halva rösten kvar. Jag låter som en jävla kråka när jag pratar efter allt sjungande igår. Men det här ska nog gå bra..

införskaffad.

Igår blev den fina tröjan min. Den är såå snygg på , men ville verkligen inte bli rättvis på bild.

Så jävla värd kväll!

Jag lever! Men det är knappt haha.. Kvällen igår var riktigt SJUK! Vi började med att åka runt och fucka ur lite i Freddas bil, sen på något sätt bestämde vi oss för att byta till några vadstenare's bil. Vi var verkligen över HELA stan, och hade högsta musik på. Jäävligt fint var det. Så jävla sköna killar också! Sen släppte dom av mig här i Johannelund där jag mötte upp BÄSTA GRETA för att följa med henne på fest. Där var det också nice. MYCKET FIN KVÄLL! Kom hem någon gång vid 3 inatt.
Den här gick på repeat igårkväll på högsta volym med en fin dans till! "YEEEEEEEEEEEPP". hahaha.

Hoppas jag överlever......

Cissi ringde nyss och berättade för mig att Fredda hon och Elli kommer och hämtar upp mig klockan sex, så drar vi vidare till Mantorp där det tydligen skulle vara någon tävling eller något liknande. Haha fattade inte riktigt. Det jag hann förstå var att det här kan bli en farlig kväll, så jag får hoppas att vi hörs när (om) jag kommer hem igen!
PUSSSSS

Im in a summerbubble

Sitter och lyssnar på dom här låtarna SPOTIFYLÄNK , och tittar på bilder som dom här. Jag befinner mig nu i en sommarbubbla fylld av värme och glädje!
Jag vill ha sol, värme, grillkvällar, solnedgångar, bad, skratt, kunna göra impulsiva (DUMMA) saker med charlotte, bruna ben, och allt annat fint som sommaren tar med sig!

Får inte bli sjuk!

MMMM vad snygg jag är nu.. NOT!

Ajajajaj min hals.. Jäklar vad den gör ont. Jag har INTE tid att bli sjuk nu! Ikväll ska jag vara med Cissipissi och imorrn ska jag ju på blinddate! Har varit hemma och tittat på film och druckit te hela dagen iaf. (brände mig förut=() Cissi slutar väll sitt jobb snart och då ska vi hooka up. Frågan är vad vi ska göra ikväll? Vågar man dra ut med tanke på halsen? Vi får se!

Hårsmycke

Glömde bort att jag köpte två hårsmycken idag. Lätt att man glömmer så små saker.
Tyckte dom var så söta, så var bara tvungen att köpa dom!
Ska visa dom när jag har dom i håret någon gång också!

När en vardagskväll är som bäst

On leggs. Från Asos.com. Tänk den blommönstrade med en vit oversize och massor smycken i sommar!

Äääntligen! Har försökt logga in på bloggen hur länge som helst! Men publishme har inte gett med sig..
Vad har hänt ikväll då? INTE ETT SKIT! Så förbannat skönt. Sitter och spelar lite gitarr, smsar, tittar runt lite på nätet, dricker lite te. När en vardagskväll är som bäst!

Josephine Bornebusch klänning på tradera

Josephine Bornebusch bar under Ellegalan en klänning som H&M designade enbart för henne och hennes konferencierjobb. Nu auktionerar hon ut klänningen på Tradera. Klänningen beskriv som "en mix av klassisk ull och något transparent georgette, färgerna skiftar från svart till mjuk grå." Priset ligger på 5600 kronor just nu. Men det är bara bra, för pengarna ska nämligen gå till UNICEF!
Är ni sugna på hennes klänning? In och buda med er! (länk)

Ute i butik

Idag fick jag ett samtal, rösten i telefonen berättade att tröjan jag bloggade om igår har kommit ut i butik nu! Imorrn blir den min. Hur fint som helst! Var ute på shoppingjakt nyss, men hittade inget speciellt fint. Så plånboken fick vila idag! 

Dåligt humörrrr

Jag känner mig så jäkla sur just nu, på många och på mycket.
Varning för att möta mig just nu.

Kenza Zouiten kammade hem priset för årets bästa modeblogg

Hallå!
Hur står det till med er idag? Jag mådde verkligen skit imorse när jag vaknade. Hade nog ont i varenda liten muskel.. Hursomhaver, vad tyckte ni om att Kenza kammade hem priset för årets bästa modeblogg? jag tycker inte hon har sverigest bästa modeblogg, men som hon har skrivit i sin blogg, hon inspirerar många (väldigt många!) unga tjejer med kläder som inte kostar skjortan. Hon har också en riktigt snygg stil. Det var kul att se Kenza blev så glad, man såg verkligen att hon var glad på riktigt. Just därför tycker jag nästan hon var värd priset.. Men fortfarande skulle jag nog velat se att Elin Kling hade vunnit priset för årets bästa modeblogg, hon är klockren rakt igenom!

Hahahaha

Gå in på Eniro-Kartor och sök på Åsögatan 176 och klicka på gatuvy. Dra pilen till höger till det röda huset på andra sidan gatan, och där på andra våningen...

Jag tänker inte berätta vad det är för något. Det får ni titta ut själva. Vad tvungen att visa er det här innan jag stänger datornn och ögonlocken för den här dagen! Godnatt!♥

Blind-date

Cissi och jag har skaffat varsin blind-date till varandra.
Det fungerar såhär.
Cissi har valt ut en kille utav hennes kompisar som jag inte känner, jag får inte veta vad han heter, hur han ser ut eller hur gammal han är. Inget alltså. Tio minuter innan jag ska träffa honom, (på lördag) får jag reda på vad han heter. Inget mer. Jag får en mötesplats jag ska träffa honom på, och vi ska sen gå och äta. Samma sak har jag gjort med henne.

Vi fick ha 3 krav var innan vi valde ut en kille åt varandra.
Mina krav var:
1. Se helt okej ut
2. Vara öppen för ett förhållande
3. Inte vara blyg!
Cissi har berättat att hon har pratat och bestämt med en kille.. Får se hur det här går! Spännande va?

JÄTTEBRA MÖTE!

Bild från fotograferingen med Victoria.

Nu är jag hemma igen, mötet gick SUVERÄNT! Tror det här kommer bli jättejättebra! Både i nuet och i framtiden! Kvällen kommer att gå åt till att spela lite gitarr, läsa mail, svara på kommentarer och självklart blogga! 
Hörs senare!♥

True Beauty

199 kronor från Lindex.
Den här skönheten har inte kommit till varken butik eller hemsidan än, men så fort den har gjort det ska jag sätta tänderna i den! Gööörasnygg.

Vad ska vikas, vad ska hängas och vad ska ligga i en stor hög?

Jag försöker prioritera vad jag ska hänga i min garderob. Det jag inte hänger måste jag vika - och jag hatar att vika. Det ligger stora högar med kläder som vill bli vikta. Måste ta tag i sånt där! När orken kommer...
Ska iväg på möte klockan fem! Fiiint.

Världens sötaste katt!

Jag ligger i min säng och mår sådär, har väldigt ont i magen! =(
Magont är det värsta som finns.. Fast så säger man väll om allt när man väl har ont där.
Vi hade resursdag i skolan idag, vilket innebär att varje klass övar och planerar inför kommande avslutningskonsert. Det kommer bli så kul och bra!
Min katt hoppade upp i min säng och han är så söt när jag har ont, lägger sig på magen och pussar mig hela tiden. Han vill säga hej till er också!
AWW visst är han söt!? Dock är inte jag så söt, utan smink hihi.

Natti

Med den här bilden säger jag - hejdå till huvudverkerken - hejdå till verkligheten - hej till drömmarna - hej till joel kinnaman- och så vaknar jag förhoppningsvis upp pigg och glad imorrnbitti. Godnatt.

Joel Kinnaman

Joel Kinnaman<3
Åh den här sista bilden togs när Cissi och jag var där.
Finns inte ett (eller tusen) ord som kan beskriva hur fin jag tycker han är! Jag tänker på han mer än jag tänker på någon annan på dagarna, jag DRÖMMER (!!) om honom flera nätter i veckan... Är jag besatt eller kär?
Finns så mycket jag skulle göra för att få spendera en dag med den här mannen, eller varför inte hela livet hihi...

MUMS

Dom här sakerna sitter jag och suktar efter ikväll. Klockuret tänker jag mig att jag ska hänga i en lång kedja och använda som halsband. Skulle bli UR-läckert. Did you get it? Haha!
Vilken är eran favorit?

Har suttit och spelat lite gitarr, har väldigt ont i huvudet så får bli att sova tidigt ikväll. Men hinner nog uppdatera lite mer innan dess!


Tyra Banks

Tyra Banks.

Paljettväst

Idag köpte jag den här fina på stan. En paljettväst. Jag gav 105 kronor för den. HÄRLIGT VA?!

Kort dag i skolan

Bilder från Ciocolatte.

Det var en kort dag i skolan, efter skolan gick jag och tjejerna i klassen och letade efter lite kläder till mig. Vi hittade inte så mycket snyggt, men en fin väst blev det! Visar sen. Vi fikade på Ciocolatte också, eftersom Lollo fyller år. Grattis! Ska fylla i en liten sak nu, som jag sen ska åka och posta. Later!

Besöksrekord

Igår hade jag besöksrekord. Kul va?! Var ju ett tag sen jag hade det. Läsarna har ju ökat kraftigt dom 3 sista dagana också.. Mer än dubbelt så mycket. Trevligt!

Vad har du?

X - Varit gravid!
X - Hört någon säga något dumt om min blogg i verkligheten!
X - Varit ärlig om min ålder på Öland haha..

Details

Chanel's nyaste kollektion. De blir en fin vår, med mysiga detaljer! Jag ska haffa träskor med klack!
Idag har det varit dålig uppis - I KNOW!. Men vissa dagar är det bara så. Har sovit några timmar nu, schöönt. Ska sova hos min vän ikv igen. Men hinner uppdatera massor innan det. Fint va? PUSSS

Inte en minut

Sov hos min kompis inatt. Kunde inte sova EN endast minut på hela natten. Som tur var kunde jag väcka honom så han låg och pratade lite med mig så jag slapp ligga själv. Måste sova vidare. Är helt slut. Ska på ett möte klockan halvfyrqa. Vi hörs innan det!

RSS 2.0