Stockholm

Idag har jag inte uträttat så mycket mer än det här på bilden här nere.



Köpt biljett till Stockholm och hem. Köpt 3 bäckfilmer och halstabletter. Skulle köpt tuggummin utan lakrits men fick istället med mig halstabletter med lakritssmak. Bra Emma..

Nu är det hockey! LHC - FRÖLUNDA. Förlorar dom så åker dom ut, vinner dom går dom vidare. SPÄNNANDE! Missa inte!

Modevisning

Lånar pizzerians internet och tänkte visa er bilder från modevisningen jag och två vänner var på ilördags.

*


Modevisningen var faktiskt riktigt dåligt. Man såg inte mycket snyggt, och jag tyckte nog det var lite fel folk som bar upp kläderna. Ackack.

Bråttom

Hej!

Har inget internet eftersom jag är hos min pappa, därmed så dålig uppdatering. 

Är hemma hos mamma nu och har bytt lite kläder och ska iväg på repetion.
Har bråttom, men jag bloggar när jag har tillfälle. 

PUSSSSSSSS

ingen tid

Hej!

Är ledsen för att jag inte bloggat, men jag har knappt varit hemma, och när jag väl har varit hemma har mitt internet lagt av. Suck.

Men nu är jag hemma igen, ikväll ska jag åka till Cissi och umgås med henne och Elli. Trevligt!

Imorrn ska jag och Wickan iväg på en sak, ni får veta vad imorrn!

PUSSSS



haha jag bjöd emil på pizza, han tyckte nog de va gott, ser4 det ut som.


Praktik och mera


Sitter och pratar i telefonen, kom precis hem från ett möte. Det gick galant!

Ska fixa och trixa med lite saker innan jag åker iväg till min praktik. Ska försöka hinna med att "ta hand" om Wickan också. Maria hörde även med sig och ville ses, ska kanske gå och shoppa lite..?

Vi får se vad dagen har att erbjuda! Puss!

Nytt

Jeanslegggings


2 st halsband


Lösögonfransar.

Bloggar snart igen!

Systemkamera

Igår åkte jag iväg till en kompis, det var hur nice som helst! Vi satt och pratade hela natten och hade hur mysigt som helst. Jag kom hem nyss och ligger nu i min säng och pratar i telefonen, ska sätta på Sopranos snart. 

Kanske tar mig ner till stan för att shoppa lite senare, är sugen på jeansleggings och en fin tröja! Föresten ska jag köpa en systemkamera snart, nice va?! Då kommer det bli mycket roligare inlägg med mycket roligare bilder. 

NICE!!!!!!

Någon som har ett tips på vilken jag ska köpa och vilket märke? Jag har tänkt mig att den ska kosta runt fem tusen!


Praktikplats


Den nya foundation.

Skrev ett inlägg nyss som bara försvann. AHH! Sitter och dricker en smoothie och kollar igenom lite mail. Kanske dags att börja blogga på den nya domänen snart föresten...?

Mötet idag gick iaf bra, nu har jag praktikplats!  Efter mötet gick jag ner till stan för att shoppa lite. (sakerna hittar ni ett inlägg ner) Föresten var det riktigt bra service inne på Parelle (ligger i filbyter gallerian) där jag köpte min nya foundation. Mycket hjälpsam personal!  Får se om jag kanske drar till en kompis senare ikväll, annars ska jag bara vara hemma. 

Hörs senare.
Puss!

Nytt


Nagelack - 39.50 kr, nr 70223


Founndation - 280 kr, Clinique nr 02 soft cream


Klänning/Tunika - 79 kr (!) Gina Tricot

Jeansleggings - 199 kr, Gina Tricot

Mötet gick bra , uppar snart igen!

blondi


Yees. Jag är blond!

Det är fortfarande lite gult/orange, men jag har köpt silvershampoo som förhoppningsvis ska göra susen.
Imorrn är det möte klockan 3, jag har blivit utbjuden av en kille att äta imorn, så kanske blir det framåt kvällen. 

Innan det ska jag nog shoppa lite, köpa ny foundation och lite fina nagelack. Skor och jeans också.. Får se vad jag hittar!

Överraskning

Ledsen att jag inte bloggat, men har haft fullt upp hela dagen. Man kan säga att det verkligen blev för mycket igår. Haha hjälp.

Jag sov där och idag har jag varit hos en kompis, och nu är jag hos Wickan. Vi har ätit mcdonalds och chillar. Nath är här med. Titta in om ett tag, har en liten överaskning!



Någon som har en aning...?

UUUT

Efter mycket tacoätande har vi taggat upp oss med nice musik. Nu måste vi springa, tar bussen ikväll! HÖRS SEN! PUSSSSSSSS!


Taco och utgång

Maria är här och vi sitter och snackar lite skit. Vi ska laga lite taco nu vid sex, gott va?! Har inte ätit de på länge! Sen gör vi i ordning oss för att dra ut..

Tror ni det blir för mycket ikväll? Hehe. Jag bloggar innan vi drar iväg, men först - TACO!


Svar på kommentar



SVAR:
Jaa, det är inte så att jag försöker hålla det hemligt för er vad hon har gjort, bara att jag inte riktigt har haft tid att svara på kommentarer. 

Men Wictoria ramlade i en trappa, inte vilken trappa som helst, utan folkungas stentrappor. Jag har varit så nära att ramla ett tusentals gånger, men aldrig riktigt gjort det. Dom trapporna är farliga!

Tänk vad lite några sekunder kan göra, hade hon gått kanske 5 sekunder senare, hade hon inte haft två brutna båtben, en utslagen tand och hjärnskakning. 

Jag tänker ofta, (för ofta) på det här med tillfälligheter. Det är så läskigt.




dimposan fanton

Hejsan!

Idag är jag på toppen humör! Vaknade klockan fem haha?! Mamma kom nyss hem och har storhandlat, har nog inte sätt så mycket kassar på VÄLDIGT länge. Hursomhelst, hon hade med sig en stor godispåse åt mig så jag har legat i min säng och tittat på Sopranos. Surprise?!

Ikväll ser det ganska oplanerat ut, en killkompis fråga om jag och några kompisar ville komma hem till honom ikväll och festa, men.. Jag vet inte riktigt om jag orkar. 

Nåväl, får bestämma det lite senare. Tänkte ta på mig ytterkläder och gå en promenad. 
Puss!

Aww, det här hittade jag och Maria utanför där jag bor förra gången vi skulle gå ut på promenad. Sweet! =)

fika med tjejorna



Som ni ser har jag varit och fikat med lite tjejer idag. Trevligt! Stack hem till Carro sen och tog det lugnt. Har också hunnit köra ut lite pizza. Nu ligger jag i min säng (skriver med en hand, jobbigt!) och ska sätta på Sopranos och dricka lite te, känner mig lite krasslig.

Puss! 
P.s. svarar på kommentarer och mail senare!

Lugn dag


Haha hör jag hemma i skogen...?

Hade ju tänkt att jag skulle blogga mer än vad jag gjorde igår, men fick fullt upp på kvällen. 

Idag är en lugn dag, Maria hörde av sig och ville ta en fika, så kanske blir det. Måste även möta upp några stycken av olika anledningar. Annars ska jag nog bara vara hemma, se på Sopranos och vara glad för att allt går så bra nu. 

Jag har fått ett flertal erbjudande på senaste tiden om olika sätt jag kan tjäna pengar på, ska gå igenom med min mamma vad jag ska nappa på och vad jag inte ska nappa på. Hon är duktig på sånt!

PUSSS!

Fransar

1500 kronor får du betala för att den här underbara ska bli din. Det är värt. Rusa in på Monki och gör av med lite pengar!

Den här är RÄTT i vår/sommar!

Color for lips


Jag fick även med mig dom här läppstiften med mig hem från mormor igår. 

Det chockrosa kommer bli sjukt snyggt när man är brun. Jag vill ha sommar nu!!

+


Lite av det jag fick med mig hem från mormor igår. Vi var uppe på hennes vind och letade, titta vad mycket fint jag hittade. Jag ska fixa och trixa lite med kedjor och sy lite. Men det kommer bli supernice!

Favoriten är nog kavajen med eldflammorna. 

Känns underbart att veta att jag antagligen kommer få bära på den ensam!

Lunch hos mormor


Riktigt äckliga bilder, men vad ska man göra!

Solen skiner så fint idag, pappa hämtar mig snart så ska jag iväg och äta lunch hos min mormor. Jag ska nog rota lite bland hennes gamla kläder och ser om jag kan hitta något fint som kan passa mig. 

Det är SÅ kul att ta över andras gamla kläder och göra något snyggt av det. Självklart visar jag er när jag kommer hem!

Wictoria i Fredags

Tänkte visa er en bild jag tog i fredags när jag hälsade på henne på akuten. Såhär såg Wictoria ut.. Ville inte ladda upp bilden tidigare med hänsyn som anledning. Men nu har hon själv visat bilden så då antar jag att det är okej.

Stackarn.. Mötte henne igår, såg lite bättre ut men gud så ont hon måste ha! Alla slänger en tanke på Wickan!♥

Turkiet...?

Hej!

Idag har jag hunnit med att vara på möte klockan åtta, och hälsat på pappa.

Jag har tjatat på min mamma om att jag och Maria ska få åka till Turkiet på Söndag, det går sådär. Hon vill själv inte åka, och vi måste ha någon som är 18 för hotellet. Jag ringde min bror och frågade om han kunde ställa upp, världens underbaraste bror som jag har kunde ställa upp och följa med mig och Maria till Turkiet!

Sen klämmer mamma ur sig att han inte kan ta ansvar för både mig och Maria?! Menmen... Ska tjata på henne!


Blåsningen & Wallander

Efter fyra timmars dans (som förövrigt gick väldigt bra!) ska jag slänga mig i soffan och titta på Blåsningen & Wallander. En näst intill perfekt Söndagskväll! Perfekt skulle den vara om det var Johan Falk istället för Wallander så jag hade fått titta lite på Joel, menmen.
Blåsningen går på tv3 och Wallander på tv4! Missa inte =)

Emma specialaaaaa

Hallå!

Igår delade jag ut VÄLDIGT många pizzor, och det var riktigt stressigt. Det var sjukt många söta killar som öppnade dörrarna, självklart är man extra trevlig mot dom, fick dricks och sånt av dom också..

Jag fick även testa på att göra min egna pizza inne i pizzerian. Härligt! Den blev sjukt god, även fast jag tog på allt som fanns haha.

Idag står det dansträning på schemat, klockan ett. 

Sista bilden är på pizzan jag gjorde själv när den är inne i ugnen, FIN VA :D

Emma pizzabud!

Hej allihopa! (Bellas...)

Jag har legat i min säng hela dagen och tittat på Sopranos. En serie jag slaviskt följer nu, förra serien jag knarkade var ju Vänner men nu är det Sopranos som gäller! 

Solen skiner mer än nånsin här i Linköping idag, det för ju med sig ett leende. Kvällen igår spenderades med Cissi & Ellinor, vi hade fantastiskt kul! Vi drack lite vin, beställde hem pizza, spelade kort och satt och pratade om allt mellan skåne till norrland. Jag hade sjukt ont i magen när dom åkte hem framåt 1 efter allt skratt. Skönt att få skratta lite igen!

Ikväll ska jag leka pizzabud haha! Ska bli lite spännande. Så om ni beställer pizza ikväll från onlinepizza (pizzeria express 2!) så kanske det är jag som kommer och knackar på eran dörr med eran pizza..
...?

Dagens konversation

Haha pappa och jag i bilen idag.. Jag frågar pappa om han vet någon han tycker är riktigt jäkla ful.
Haha "det sägs ju att kärleken är blind, men så blind kan nog  fan ingen vara"
Jag trodde jag var ytligast i familjen, men icke.. Haha!

Promenad

Hej!

Jag har fått rutiner jag måste följa här hemma så jag gick upp klockan nio idag för att äta frukost. Klockan ett skulle jag iväg på ett, ja, ska man kalla det möte. Jag fick ett samtal från Carolina att Wickan låg i ambulansen påväg till akuten. Som tur var befann jag mig ju redan på sjukhuset, så jag kunde gå ner och se hur hon mådde.

Stackarn hur hon såg ut, tänder utslagna och helt blodig. Jag önskar jag kunde göra så hon mår bra, men vi ska kämpa tillsammans och klara allt, inklusive det här! 


Bilderna är från min promenad med mamma som också är en sak jag måste göra varje dag..

Mot sängen


Bilden är inte tagen nu.

Ska hoppa i sängen , har precis pratat med min älskling Cissi. Vilken fin människa hon är. Hon är en utav dom människorna på jorden jag verkligen älskar. Imorn ska jag träffa Elli och Cissi! Saknade som tusan.

Godnatt!

Im okey

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva..  Det är lite svårt att skriva i bloggen som jag brukar utan att ni har en aning om vad som har hänt, men samtidigt har jag har ingen lust att berätta vad som har hänt för mer än 500 personer. Men jag kan säga såhär. Hade det inte varit för mina fina vänner så hade jag nog inte skrivit det här inlägget.

Är ledsen om jag har gjort er alla upprörda & oroliga, men jag är okej, och som mina vänner och min familj säger till mig, det viktigaste är att jag är okej. Jag har precis kommit hem, och jag har inte fått haft min mobil på så nu ringer det väldigt mycket. 

Jag ska väll försöka klämma in något positivt i mitt inlägg också, och det är att jag har träffat en sjukt snäll, söt & gullig kille. Fint va!?

Jag kommer att vara hemma från skolan än tid framöver, så jag ska försöka skriva i bloggen så mycket som möjligt! Men inte om hur jag mår, utan som jag brukar.

Hoppas ni har det toppen! ♥
Tack för alla fina ord och sms ni säger och skickar♥
Det var ett litet "jag älskar dig" som värmde extra mycket, från en MYCKET speciell person!

<3

jag vill bara säga att jag älskar er. Ni vet vilka ni är. 
Tack för ni alltid funnits där♥

Förlåt

Mobilen av!

Jag är nästan alltid tillgänglig på min mobil, eller jag har den alltid på iaf. Ikväll har jag stängt av den, och ska även stänga av datorn. Mobilen har varit avstängd i mer än 1 timme nu, det är nog rekord hehe. 

Nejdå, men vissa Söndagar stänger jag av min mobil. För att kunna koncentrera mig på mig själv. Nackdelen är att när jag senare på kvällen sätter på mobilen igen blir det oftast väldigt mycket plingande i mobilen, och då kommer allt på en gång. Usch. 

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sen ta hand om mig själv, utan mobil & utan dator. 
Vi hörs senare eller imorgon!
Jag och min mobil.. Många tycker jag är konstig som dissade iphone för den här, men... Gammalt är bäst!

Knokk

Ni har väll inte missat att dom här klockarna nu finns för 199 kronor? 
Dom har ju varit poppulära ett tag nu, själv har jag ingen, men kanske borde satsa?
Här hittar ni dom iaf!
Vilken färg skulle ni välja?

Emma ska icke planera..

Hej. 
Jaa, jag lever! Men det är knappt. Jag planerade ju min & tjejernas kväll igår, och det kanske jag inte ska göra om.. Festfolket kom och hämtade upp mig här utanför mig, sen åkte vi och hämtade upp mina vänner. I bilen ringde en killkompis och ville att vi skulle komma hem till honom och dricka med dom eftersom hans kompis fyllde år, och vipps var det bestämt att vi skulle dit. Det var ju bara ett problem, (förutom det att vi var i bilen påväg hem till några andra) jag hade planerat att vi skulle komma till EN ANNAN killkompis och dricka också. Min lösning på det hela var att vi skulle hinna med alla 3 ställena på samma kväll. 

Det hela resulterade med att vi hann med två ställen, vi hade så roligt på det andra stället så vi ville stanna där. Jag sov även där inatt. Däremot fick jag ju några sura sms från killen vi lovat att åka till.. Stackarna hade skippat krogen för att vi skulle komma. Hehe.

Idag är jag HELT slut, skulle egentligen iväg på en sak med klassen klockan två, tyvärr fick det ställas in pga min pappa inte kunde skjutsa mig =(

Fresten borde jag få cred - jag kommer ihåg ALLT från kvällen igår. Eller inte allt, men fram till klockan halv elva iaf haha.. Resten är svart.
J. Mendel KLOCKRENT


Vinnaren av Veckans blogg

Vinnaren av Veckans blogg blev ingen mindre än... Cecilia Malmsten!

Cecilia är förutom en utav mina allra bästa vänner, en fantastiskt snygg tjej som verkligen vet vad man ska sätta på kroppen för att träffa rätt. Hon matchar allt från det senaste - till det hon själv tycker är snyggt.

I bloggen delar hon med sig av skönhetstips samt mode tips, & uppdaterar oss om när det har flyttat in något nytt i hennes garderob. (Vilket är ofta!) 

Förutom en väldigt bra blogg så är hon en underbar tjej med en grym humor, vilket också resulterar i att bloggens personlighet blir lika härlig som hon själv! Cecilia går första året på gymnasiet på Thorén buissnes school i Linköping. Där har dom i princip varje lektion med dator, vilket gör att vi får något att läsa på dagarna också.

Cecilia vann Veckans blogg utan tvekan, hon fick 90 % av rösterna! Jag vill tillägga att Cecilia vann veckans blogg för att hon är värd det, det har ingenting att göra med att hon är min bästa vän. Även fast min röst hade gått till henne ändå..


FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG TRYCK HÄR!

Känns som det kommer bli för mycket tonight..

Hej igen!

Imorrn LOVAR jag att jag ska ta itu med Veckans blogg, och nästa vecka ska jag skriva en bra blogg! Jag har lite bråttom nu nämligen, jag ska iväg på fest med några kompisar. Jag börjar med att åka hem till några tjejkompisar och fixar i ordning mig, har inte träffat dom här tjejerna på väldigt länge så det ska bli kul! Sen hämtar festfolket oss och skjutsar oss till festen. 

Haha jag har bestämt mig för att imorrn ska jag komma ihåg ALLT som händer ikväll. Ryktet säger att vi ska bli bjudna på VÄLDIGT mycket dricka När det är gratis går det ju oftast ner några shottar för mycket. 

Vi hörs väll imorrn, om jag lever d.v.s..
Fett nice låt att tagga till! Ni har väll hört den?!

Igår

Bilder från igår. Spännande med spårvagn ju...


Kvällen igår var nice, fint folk! Självklart drog vi inte till Stockholm igår, men till Norrköping. Väldigt spontant och roligt! 

Jag förstår inte vad det är som har hänt med min hjärna , jag får FETASTE minnesluckorna, även fast jag inte dricker mycket. Igår drack jag inte så mycket, men ändå idag är minnet väldigt kasst från igår. 

Jag mötte världens gulliaste tjej på tåget hem igår, vi verkligen öppnade oss för varandra. Vi bytte nummer så jag ska nog SMS:a henne någon dag. Hon var jättetrevlig! =)

Här är hon, Kerstin heter hon. Hon är även gift, där med ringen på fingret! 

conscience = borta om 1 - 2 timmar

Im going to another city.
Im gonna drink my
conscience away.

Jag cissi och Ellie möts på bussen för att sedan ta tåget till en helt annan stad! Vilken då? Stockholm maybe? 

Fresten , mitt öga har fuckat ur och rinner och är helt illrött. SNÖGGT

Hahaha

Haha, jag pratar med Wickan i telefon. Hon berättade för mig att hon rapade nudlar.. Typ såhär lät det. Haha!
RIGHT NOW MED WICKAN PÅ ANDRA LUREN.

SÄMSTET EMMA

FAN! Ni fattar inte vad som har hänt!

Jag pratade i telefonen hela natten, i typ fem timmar - SÅ JAG FÖRSOV MIG TILL SKOLAN OCH DEN DÄR GREJEN JAG SKULLE PÅ! 

Den började halv tio och Carro ringde NYSS och väckte mig. Fanfanfan. Jag missade liksom allting. FAN! Jävla idiot jag är. Blir så jävla arg på mig själv! SHIIIIIIIIIIT! No money today! =(

Förbereder mig inför imorrn genom att ta hand om mig själv =)

Imorrn har jag världens mest spännande grej på G! Det kommer bli helt galet! Är sjukt nervös, jag måste verkligen gå in där som att jag har gjort det här 100 gånger tidigare. Måste uppföra mig profisionellt. Inget emma-trams hehe. Det bästa med det här är att det kommer bli värsta cashflow i kassan..

Tyvärr är det verkligen hemligstämplat, får inte ens berätta för mina bästa vänner vad det är.. 

Jag har duschat, tagit bort gammalt nagelack, oljebadat naglarna, klippt & filat naglarna, målat om dom, smörjt in min kropp, satt på mig ansiktsmask, rakat benen, tvättat håret, haft hårinpackning.. Skönt!

Ska få lite skönhetssöm nu! Godnatt!

Do you wanna date my avatar?

Vill också slänga in den här låten. Den är SÅÅÅ nice. LOVE IT!

Svar på kommentar

Slänger in ett svart-på-tal!

Vet du ungefär hur många år dina läsare är? Vilka vill du helst ska läsa din blogg och vilka vill du helst inte ska läsa din blogg:D

Svar till Sofie Öman : Jag vet ju inte hur gamla alla läsare är. Men jag vet att det är många i min ålder (16) som läser, jag vet också att jag har en hel del vuxna som läser min blogg. Har hänt mig några tillfällen att mina kompissar kommer fram till mig och säger "Vet du, min pappa/mamma har läst din blogg i flera år!". 

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, jag kan känna ibland att det är jobbigt för att jag inte kan skriva riktigt vad jag vill och hur jag vill. Men för några månader sedan bestämde jag mig för att INGEN ska få påverka mitt bloggande. Jag är fullt medveten om att vuxna läser om att jag dricker alkohol och att jag röker, men.. Det är ju min blogg, och mitt lliv!

Jaa, vilka vill jag helst ska läsa min blogg? Det spelar inte så stor roll. Någon som verkligen tycker om den är väll alltid roligt? Dom jag helst inte vill ska läsa min blogg är mina ex, och kanske någon kille jag har något på G med. Alltså killar som inte förstår sig på bloggvärlden, typ. Haha.


Hoppas du fick något bra svar iaf =)

Utökad månadsbudget, pizza och skor!

Nu är det så att jag verkligen har gått ner mig totalt. Eller snarare jag har ingen ork till någonting. Telefonen ringer konstant, men jag har INGEN ork till att svara. Intressanta mail droppar in - men jag har INGEN ork till att svara. Jag tror att jag inte har tagit det så lugnt på sista tiden och gjort fel saker. Skärpning Emma! 
Dom positiva sakerna som jag har fått reda på idag är:

1. Den här månaden kommer jag utöka min budget med några tusenlappar. Wiho! Troligtvis några månader framöver också beroende på hur det första mötet går.
2. Pappa är påväg hit med pizza.. (Egentligen negativt, kommer bli FAT ASS)
3.
Jag hittade ett par drömskor på Nelly.com för bara 400:- ! Haffa.......?



Sms rim...

Ville bara uppdatera er om hur det kan låta, när jag och wickan, inte har något liv på sms. Haha, grattis till den som orkar läsa våra fina rim.


Wickan - Du e het, jag vet jag e ju profet. Aha kul, jag är en get
Emma - Ah tyckte han som sket.
Wickan - Han trodde att om han bajsa ur allt skulle han bli mindre fet.
Emma - de kan vi använda som sockerkakesmet
Wickan - Vi flyger till tibet
Emma - m va bra de går o flyga när man är fet

Wickan - Vad bra, för jag behöver köpa en ny kylskåpsmagnet
Emma - jag vet
Wickan - du är slet
Emma - hehe, jag går estet
Wickan - du är sämstet
Emma - Jag vill åka till Kret(a)
Wickan -
jag är det

Emma - Ikväll såg jag en komet
Wickan -
Jag går på diet, så nu är jag inte fet.
Emma - Sa han som sket. Igen.

Tack fresten för era fina kommentarer och varma ord, fina ni är läsare!♥

Jag vill leva - men inte såhär!

Hej hörrni! ♥

Stackars er när jag inte uppdaterar! Hehe...

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det sådär. Därför jag har varit borta en stund från bloggen. Jag har haft väldigt mycket annat att tänka på. 

Jag har fått ett ryck, jag vill ändra livsstil. Jag vill INTE leva såhär som jag gör nu. Många tänker säkert - hur lever du då? Jag har faktiskt inget svar på den frågan. Jag vet inte hur jag lever nu, och jag vet inte hur jag vill leva. Allt jag vet är att jag inte vill leva SÅHÄR

Jag börjar gå in i en sån där period när jag bara ligger hemma, när jag inte har ork till nånting. Så får det ju inte vara! Inte okej. Men ibland säger allt stopp ändå, nu börjar det säga stopp, då får jag hitta en lösning på alla problem innan det säger stopp ordentligt. 

Veckans blogg väntar jag med tills på fredag att skriva ett inlägg etc. om. Bloggandet kommer nog också bli sådär några dagar framöver, hoppas ni har överseende!
Bilden är ganska nytagen. Man ser att jag är sliten.. Eller jag ser liksom inte glad ut längre. Det är inte bara på den här bilden, utan det är så alltid nu förtiden. (jag vet att den överst är svartvit och att jag inte ler, men ändå) Titta från en bild i somras. SKillnaden, i ögonen och allt. Vart tog utstrålningen vägen...?

RSS 2.0