Passa på ni som kan!

Just nu är det lite tomt i min plånbok, iaf när det kommer till att köpa saker till mig själv. Måste hålla i mina pengar hårt (väldigt hårt!) så att jag har råd att göra det jag har planerat. Men ni som har lite pengar nu, tänker jag vara så gullig så jag tipsar om 3 saker från Tradera jag skulle SÅ gärna vilja klicka hem. Passa på ni som har pengar, in och buda med er!
Ett nitarmband. Finns i svart, silver och lila också har jag för mig.. FAST PRIS 99:-
Ballerina och sandal i ett? Med nitar. Storlek 37. Hur fina!? Man får ett svart nitskärp i priset också. Auktion.
Ett par retroglasögon. Feint. Aukton.

Bilderna är länkar så ni kommer DIRR till auktionen!

Övning ger färdighet

Släkten har åkt, jag sitter nu och spelar lite gitarr. Aww jag är så söt och duktig! Nejdå men faktiskt så går det lite bättre för varje gång. Om man jämnför imorse med nu så är jag STJÄRNA. Nästan. Haha. Övning ger färdighet!

Ska träffa kompis ett tag snart!

Guitar

Jag fick jättebråttom igår och hade en timme på mig att fixa i ordning mig och åka ner till resecentrum. Där med ingen uppis. Vi var hemma hos Alejandro igårkväll, och sen stack vi in till stan. Charlotte och jag delade på en pizza, och GUUUD vad vi skrattade och var cepe.. Vi fick för oss att vi skulle måla kebabsås i ansiktet hehe, sen mötte vi Marko och sen drog hem och sov hos mig.
Idag har vi spelat lite gitarr och Charlotte ska snart åka hem eftersom min släkt kommer hit och ska fira mig.
Ali var väll halvnykter igår haha. Vet inte vad han snackar om faktiskt..

Födelsedagen

Lite bilder från födelsedagen!

Fräsha upp mig

Dagen efter allt festande känner man ju sig sådär. Ser ut sådär gör jag också. Ska hoppa in i duschen och verkligen fräsha upp mig! Mina naglar ser ut som skit efter igår så det ska jag också fixa. Gustav är här och ska lära mig spela gitarr också. Fint. Hörs sen!

Video

Här är en liten video från bussen! Haha snygga vi är! :D

Jag har världens bästa vänner!

Klockan sju igår ringde jag upp mamma och sa att om dom inte kommer hem inom tio minuter drar jag för jag vill inte sitta ensam på min födelsedag, hon tvingar mig att stanna - fem minuter senare ringer det på dörren. Fram kommer Amanda Petzen och säger "Jag hade vägarna förbi, så grattis" Jag blir helt ställd "hmm öhh okej tack", kramar om henne, och fram från alla håll hoppar alla mina favorit tjejer fram och börjar sjunga ja må hon leva och sprutar serpentiner. Jag blir så glad och chockad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Alla stormar in till mig med presenter och säger att jag ska börja fixa i ordning mig för att vi ska på fest. Maria har köpt dricka till mig. Alla börjar dricka och jag fixar mig, sen tar vi bussen till Resecentrum. Bussresan var såå sjuk! Alla sjöng för mig hela tiden och allt var bara så perfekt! Såhär fortsatte det på alla bussar vi tog till festen. På festen dansade vi och dom sjöng ännu mer. Jag kan inte beskriva hur glad jag blev över att dom har gjort det här! Dom har planerat det här med min mamma och bror i en vecka, och det var därför mamma och Peter inte kom hem. Jag anade ingenting! Tack Cissi , Maria , Ellinor , Sofie , Tilda , Charlotte , Amanda! Ni gjorde verkligen min födelsedag. ALLT var helt perfekt.
På bussen!
På bussen (Lägg märke till att jag har öppen mun på varje bild i princip haha!)
Haha dom här gamla gubbarna sjöng så fint för mig och vi skulle även ta bild tsms hehehe!
Hahaha
På festen. Festen var i Alejandros OTROLIGA hus!
Haha det ser ut som att marias ben är mina. Men det är faktiskt hennes! (Hon har jeansen mina sticker fram lite där i svart)
Maria Jag och Sofie
Hahaha fina jag.
Maria och jag
Marko och jag
Haha Sofie och jag. Jag hade på mig paljettleggins, min kavaj jag köpte härom dagen och e krämvit tröja under.
Lite dans!

De här är bara bilderna från Tildas kamera. Mer kommer senare från Cissis kamera!
TACKTACKTACK igen! Kan inte beskriva med ord. Ni är för underbara hela högen. Det här var världens bästa överaskning, världens bästa kväll, och världens bästa födelsedag! Jag har världens bästa vänner!

Joel Kinnaman


Sång

När är en folkungaelev fyller år så sjunger alltid kören för den. Idag var det min tur. Jag filmade (ljudet) så att ni får höra hur fint dom alla sjunger!
!

Min födelsedag idag!

Vilken fantastisk dag jag har haft idag! Alla har varit otroligt gulliga och jag har fått så många grattis så jag skulle kunna dela ut ett grattis till varje människa på denna jord men ändå få 100 över haha.. Jag har fått fina presenter och någon fågel viskade i mitt öra att det kommer mer.. Nu ska jag äntligen börja spela lite gitarr, för det kan jag ju nu när jag har en gitarr! Kommer en överaskning vid sju, jag och mina vänner har försökt lista ut vad det är hela dagen så ska bli kul att se vad det verkligen är!
Ikväll blir det lite partaj!
Lollo och Frida
Emelie och Frida
Jag och Frida
Haha Luddes och min fot. Gush vad stora hans fötter är, jag har ändå 39-40 i skostorlek men mina är mini jämnfört med hans!

Samtal på engelska

Har ändrat typsnitt på bloggen. Kanske lite dumt att fråga er vad ni tycker nu när det inte går att kommentera, men om ni inte gillar det får ni väll slänga in en kommentar när det går så jag kan ändra det.

Nyss ringde en vän som är i afghanistan just nu, han pratar bara engelska så jag blev helt ställd när han ringde haha. Jag brukar ju inte prata engelska direkt. Såhär lät det ungefär..
Sen fortsatte samtal och jag tror jag fick ur mig några engelska meningar korrekt. Haha, fy på mig.

Skirt

Visst är kjolen to-die-for?! Om jag köper den kan jag garantera att den kommer bli väl använd och väl ompysslad.
Du hittar kjolen på Lindex för endast 250 riksdaler. Underbart!

Idag är man ju inte så glad över att man bloggar på blogg.se! Det har krånglat hela dagen, det går inte att kommentera och jag kan inte se min statistik.. BLÄ


Ming palace

Sådär! Nu är jag hemma, glad och proppmätt. Tommy bjöd mig på kinamat på Ming Palace. Såå gott. Vi satt och åt och pratade, och kom fram till att jag är en jagarbrud (och tommy är en jagarkille!) Då menar jag inte att vi gillar att springa efter älgar, utan att vi jagar efter det motsatta könet, men när jakten är slut och man har fångat sitt byte är allt det roliga slut. Då överger vi dom, haha. Hursomhelst var det jättetrevligt. Tack Tommy! 
Tommy och hans mat, han åt fritterad kyckling med sötsur sås

Min mat. jag åt kyckligfilé med cashewnötter och wokade grönsaker "på thailändskt vis"

Fritterad banan med glass


Sängen, hela dagen!

Har legat i sängen hela dagen. Sätt på Sopranos. Men jag har tränat lite, på sätt och vis. Har haft min Vibratione på! Ni undrar om den har gett något resultat, Jajjamensan. Inte kraftigaste, men jag har gått ner 4 cm runt midjan på en vecka! Superbra.
Tänkte hoppa in i duschen snart, Tommy meddelade just mig att han kommer till Linköping, och bjuder ut mig på käk eftersom det är min födelsedag imorrn. Söta vänner jag har va!? Eller, nu ska inte dom andra få credd för nånting Tommy gör. Men söt vän jag har va...? 

Min blogg fyller 2 år idag!

Idag fyller min blogg 2 år! Visst har jag haft min blogg länge? Under dom här två åren har statistiken stigit otroligt mycket. Jag kommer ihåg när jag bloggade i början, då hade jag bara ca 15-20 läsare om dagen. Det är så kul att tänka tillbaka, och se nu hur min blogg har utvecklats! När jag startade bloggen hade jag ingen aning om hur jag skulle skriva en blogg. Idag vet jag hur jag ska lägga upp mina inlägg, hur ofta jag ska uppdatera, och hur jag ska bemöta mina läsare. Blogga är otroligt roligt, och jag tänker fortsätta blogga så mycket jag kan! Tänk nästa år när min blogg fyller 3 år, undra hur allt ser ut då.. Det får vi svar på om 1 år!
28 januari 2008 startade jag min blogg!

Vårens måsten

Dom här sakerna borde finnas i varenda tjejs garderob nu till våren! Enligt mig.

Today´s


Bilder från idag

Här har ni lite bilder från dagen. Har försökt fota flitigt med min kassa mobil...!
Emelie och Frida i kylan. Vilket äckligt väder det är ute!

Frida

Emelie

När vi gick ut fick jag låna Alfreds jacka och ha över min. Skulle vilja ha den på heltid. Så varm och skön!

Frida

Fast kanske är den lite stor för mig..

Sista timmen hade klassen möte om kommande konsert. Mycket flams och fika! Haha det bjöds inte på kebab, det var lollos!

Rebecka hade bakat fina muffins. Ljuset är för Johanna som fyllde år idag! Grattis!

Födelsedagsbarnet Johanna, Frida & Jag

Marcus och Elsa

Vickans goda bröd som hon hade bakat

Ellen hemma hos Vickan

Vickan

Lite smått & gott

Fika på steve's

Vickan & Ellen. Två underbara tjejer!

Ellen och jag!

Avatar

Oj vilken lång dag det har varit! Speciellt när man går med klackar i snön.. Har inte haft något tillfälle att blogga alls, därmed ingen uppdatering alls. Efter skolan gick jag Ellen och Vickan hem till Vickan och åt jättegott bröd som hon hade bakat! Sen åkte vi in till stan för att köpa biljetter till filmen Avatar. Innan bion hann vi med att fika på Steve's också. Så hur beskriver man en obeskrivlig film? Avatar var helt fantastisk! Allt var helt underbart. En riktigt fin story som var hur bra gjord som helst. Som sagt, det går verkligen inte beskriva den. Först när filmen började förstod jag inte hur man kunde tycka att "Avatararna" var vackra, men efter en stund ändrade jag uppfattning. Jag kunde istället inte förstå hur man INTE kunde tycka att dom är vackra. Se filmen om ni inte har gjort det. Den var amazing!
Avatar var helt otrolig!

Today´s

Slänger in en lite dålig bild på dagens.

Lever i fel tid

Framtiden väcker oroliga känslor. 
Får mig att irra omkring i en tid,
Som inte ens existerar.

När min själ blir alltför vilsen,
Blir det förflutna en trygghet. 
Som man kan hålla fast vid
I motvind,
Men som kan bli ett hinder 
I medvind.

Jag kommer inte till min rätt,
I någon av dessa två tidevarv,
Och glömmer att det faktiskt finns,
Ett tredje,
Nuet.

skinnkjolen

Höll ju nästan på att glömma...!
....Att jag köpte en sjukt snygg skinnkjol också. Ska pimpa den lite så blir den perfektttt.

Alicia Keys

Alicia Keys.

Nytt

Kavaj med glitter ränder på. Så snygg! (I verkligheten, den ville icke bli snygg på bild!)
Lackskärp.
Transparent skjorta/tröja.
Lårhöga mockastövlar.

NU : PASTASALLAD!

Belönar mig med en shoppingtur!

Sådär.. Fan vad jobbigt det var! Råkade ta bort jätteviktiga mail också.. Inte bra. Hoppas dom kan skicka kopior på dom, och att jag kommer ihåg ungefär vad det stog.. Blir ingen bio ikväll, vi ska gå imorrn istället. Nu när jag har varit så duktig tänkte jag dra och shoppa lite!  Visar er vad jag hittar sen..
PUSS!
Nagelacket kommer från O.P.I!

Rensa Mailen

Vet ni vad jag ska göra nu? Rensa hela min j*vla mail! Guuud så jobbigt. Men nu förtiden har jag börjat få mycket mail som jag ABSOLUT inte får missa! Dom kommer lätt bort i röran bland alla 833 olästa.. Ska göra kategorier för olika företag/sidor/personer, och radera en jäkla massa. Nu ska det bli ordning i min mail!


Mobilbloggar

Slutade precis och är påväg ner till mitt skåp. Jag och vickan ska gå och hämta ut biljetter till förhandsvisningen av farsan. Även reservera biljetter tills ikväll, vi ska se Avatar. Det blir nice. Hörs när jag kommer hem!

Home alone

Ikväll är jag ensam hemma , det är sååå skönt. Har mest suttit vid datorn, har liksom inte ork till något annat. Ska försöka att komma i säng ganska snart. Måste vara pigg i skolan imorrn! =) Hoppas det går att somna bara!
gammal bild

Räkna ut ditt BMI

Skriv in din vikt och din längd och tryck sen på "Räkna ut ditt bmi"

Du får sen ett resultat. Ditt bmi

Läs sen hur du ligger till. Haha tyvärr fick ju inte jag så mycket att läsa, men alltid bra att veta att jag är normalviktig! Har alltid trott att jag är överviktig hehe..


Räkna ut ditt BMI här!


Chad Michael Murray

Chad Michael Murray.

Längtar!

Nästa vecka ska Martin följa med mig och göra en hemlig sak. Det kommer bli så fint! Allt är inte riktigt bestämt än men allt beror nu bara på mig! Det här är ingen sak man bara gör utan att tänka efter. Jag måste tänka väldigtväldigt noga innan - vågar jag? Jag tror det! Det kommer jag ha nytta och kunna ta hjälp av hela livet. Åh längtar!
Ingen kan nog gissa! 

Dåligt humör

Några bilder från skolan idag.


Kom nyss hem. J-o-b-b-i-g-a-s-t-e bussresan i hela mitt liv! När vi skulle gå på bussen var det helt överfullt och folk stog upp ända fram till busschaffören, så man fick stå som en idiot och trängas. Stackars mig som är så kort =( Det var en lång kille som stog brevid mig som stog och kollade på vad jag skrev i mina sms hela tiden. Skitirriterande! Men jag armbåga han i magen och sa sen gulligt "ursäkta" och tittade lite argt på honom. Han skämdes och vände sig om haha.
.
Är jättehungrig men får ju inte äta =( Usch jag är på sämsta humöret!
Bloggar mer sen.

Kvällen - lååång text

Tänkte berätta lite mer om gårkvällen.
Jag åkte hem till Greta och där satt vi och snacka och skratta och drack massa vin. När vi började komma in i dimman så kom vi på en brillianta idén att skapa en facebook grupp. Så det fick vi gjort. Sen var det dags att dra sig vidare, då kom Mats och Tommy och hämtade oss och sen åkte vi vidare till en fest i Abisko. Efter ett tag där bestämde vi mötesplats med Packe & Kjella som också var i Abisko. Att hitta dit var ett riktigt äventyr. Vi drog upp till deras fest som dom var på, där även luddost var!

Efter ett tag tog vi alla bussen till Lambohov, haha bussresan var sjuk och sjuk och sjuk och sjuk. Men sånt gillar vi. Sen köpte vi lite s*rit och drog och efterfestade hemma hos Greta.
MYCKET FIN OCH ROLIG KVÄLL!
Två suddiga bilder från en suddig kväll!

dummaste facebookgrupperna

Inte nog med att jag får 33 miljarder gruppinbjudningar per dag - det är dom allra dummaste grupperna man kan tänkta sig också.

bilder












Några bilder från igårkväll/idag.
Huvet sitter där det ska. Men gårkvällen var niiiice. Har sovit här hos greta inatt ska hem snart. Vi hörs mer då!

Tommys födelsedag

Ikväll ska jag hem till Gretasmeta och dricka lite vin vaa! Sen drar vi vidare på fest, där jag även ska ge Tommy en stor jävla grattiskram, han fyller nämligen 20 år idag! Grattis Tommy, jag vet att du läser! 

video från nyår

Haha bry er inte om hur vi dansar, det roliga är slutet när jag råkar ge Cissi en höger. HAHA så grovt kul!(klippet är från nyår, inte det jag skulle visa er!)

hahaha så fiint.

Saturday

Godmorgon hörrni!
Vaknade upp för ett tag sen, satte mig vid bordet med pappa och min bror, och var lite deppig för att det är söndag idag. Sen berättar pappa att det är lördag och ett glädjeskrik hörs. Yey, Lördag today!
Igår umgicks jag med Cissi och Ellie, och vi hade skitkul haha! Vi dansade och allt möjligt, har en rolig video jag tror jag ska lägga upp..
Later!

din sol, din himmel dina änglaögon

Haha vi kom ikväll underfull med att jag inte kan sveriges nationalsång, haha "änglaögon"
Jag är sååå pinsam. Jag vet att jag sjunger fult, men hallå I DEN HÄR BLOGGEN BJUDER VI PÅ OSS SJÄLVA!

Bilder från Stockholm

lite bilder från våran stockholmsresa.. Åh joel är så fin!

Storbloggarna



Kenza - är hon som är snyggast utav alla bloggare. I bloggen framstår hon som en riktigt trevlig och glad person, dock är hennes blogg inte så varierande. Man läser mest om vad hon gör på dagarna, och vad hon har köpt. Men hon är riktigt skön i bloggen och kan bjuda på sig själv

Blondinbella - är den bloggen man blir gladast av att läsa. Hon försöker verkligen göra något bra, och inte bara för sig själv utan för alla andra också. Jag tror att många kan hålla med mig om att det är roligare att läsa en blogg som inte är så "perfekt" utan lite kaxigare och mer provocerande. Precis som många säkert som jag gillar badboys.. Men jag vet att hon är lika glad och trevlig i verkligheten som i bloggen, om inte ännu mer!

Amir - är den bloggaren som jag inte riktigt kan bestämma mig vad jag tycker om.. Precis i början när Amirs blogg började bli stor, tyckte jag han var stenskön som körde sitt race och verkade som en gullig kille. Nu mera tycker jag det känns som att han är en manlig kopia av kissemissen.. Dock lite sämre. jag läser inte bloggen längre.

Foki - är ganska ny i bloggvärlden men verkar som en urgullig tjej. Hon är omtyckt av många, men nu på sistone har hon fått ganska mycket kritik och jag tror inte riktigt hon har lärt sig hantera den eftersom det bara har varit gulligull innan. Jag tycker inte det är så roligt att läsa hennes inlägg, utan kollar mest på bilderna och videoklippen.
Kissie - Sist men inte minst har vi kissie. Tjejen som lyckats driva hela sverige till vansinne, bara genom att spela någon i bloggen. Jag tror att hon är väldigt bitchig i verkligheten också, och gillar henne inte riktigt, men jag måste erkänna att hon är otroligt duktig när det gäller att skaffa sig läsare, hon provocerar vid rätt tillfällen, om rätt saker. Dessutom skriver hon en blogg med mycket variation och GRYM uppdatering! Ingen kan neka att hon inte är skicklig, för det är hon!

gorgonzola

Har nyss varit på ett möte och kom hem nyss. Nu sitter jag och tar en macka med gorgononzola ost på, hur gått som helst! Försöker få ur min pappa en sak , men han vägrar =( haha. Vi ska iväg och hämta mamma snart. Vi kommer att höras efter det 
haha ni får såna här meningslösa bilder nu för jag har inget roligt att ta kort på..

superbillig nummerupplysning

Haha den här låten är sjukt fin ju.. Synd att den är gjord till en reklam, och att det är så meningslös text haha.. Kunde ju blivit värsta hitten annars. Hon sjunger ju g-u-d-o-m-l-i-g-t!

Im so sorry

Är så ledsen för bad update. Men efter mötet som var klockan kvart i fyra, så åkte vi och hämtade ut lite saker och sen handlade. Sen bar det av hem för att se på Hockeyn, den håller på än. Och det står 3-2 till kära Linköping. Ser just nu inte på matchen, har mycket bättre saker för mig på datorn..  (Haha ta det inte fel, menar bara att jag har bättre personer att chatta med!)
Lovar er bättre uppdatering imorrn. Kiss!


Stefani Joanne Angelina Germanotta

Stefani Joanne Angelina Germanotta

godmorgon,godnatt

Godmorgon..
Jag är HUUR trött som helst, klockan är bara tio i elva och jag har redan hunnit med att vara i åtvidaberg för ett läkarbesök. Ska nog försöka sova ett tag nu, och sen kommer jag tillbaka till datorn för att uppdatera massor! Hörs sen!

Pinsamt telefonsamtal

Haha tänkte berätta om en rolig sak som hände idag..
När vi sitter och spelar poker idag, ringer någon från en bank till MIN mobil och söker min mamma, jag sa "Vänta lite så kan jag ge dig hennes mobilnummer istlt.." samtidigt  visar jag med händerna för jakob att han ska ge mig sin mobil så jag kan ta mammas nummer därifrån, när han ska ge mig mobilen lyckas han riva alla marker och börjar sen GAPSKRATTA! Han försöker sluta men kan verkligen inte! Då brister jag också ut i STÖRTGARV!



Jag går ut ifrån rummet  och försöker skärpa mig, men inser att jag inte kommer kunna sluta skratta så jag släpper istället på skrattspärren och dör av garv, allt slutar med att jag och jakob ligger ner på golvet och DÖR AV SKRATT och att hon lägger på.
Sådär mycket har jag inte skrattat på VÄLDIGT länge! Haha frågan är om hon kommer ringa igen..

Vibratione

Japp, det var ett vibrationsbälte! Nice va!? Ska använda det varje dag nu ett tag, (en halvtimme per dag) får vi se om det funkar. Jag håller självklart er uppdaterade om hur det går! Man fick även med måttband och lite annat skit, så jag mätte mig nyss för att se om det har minskat något om en vecka. Testade den nyss och fan vad det kittlades haha. Men samtidigt var det ganska skönt, efter ett tag när jag hade vant mig hehe.. 

Hämta ut paket

Sitter i bilen nu, ska hämta ut ett paket som tydligen har legat och väntat på mig sen i måndags. Är ju hos pappa nu, och min post kommer ju till mamma..
När jag kommer hem ska jag visa er vad det är , tror det här kan bli riktigt kul! Nån som har någon aing om vad det kan vara?

pokerrr

Sitter och lirar lite poker. Kung är jag ju som vanligt 
Vet inte om det blir någon bio ikväll. Inte som det ser ut just nu.
Men det är ju bara bra, då får jag ju massa tid över till att blogga! 

Justin Timberlake

Justin Timberlake.

The book of love

Holaa!
Inatt mådde jag väldigt dåligt, hade sjukt ont i huvudet och kroppen och mådde jätteilla hela natten. Usch jättejobbigt. Jag såg American pie - the book of love. Jag brukar tycka att american pie filmerna är roliga, men vet inte riktigt om jag tyckte den här filmen, den va lite seg och väldigt typisk. Men visst, det är en film jag skulle kunna se om jag inte har något annat att se.
Hur som haver, idag mår jag bra och ikväll väntar bio, Snabba Cash igen. Joel Kinnaman på bioduken! Wii lycka! Pappa har en kompis här så tänkte sitta och umgås lite med dom, vi hörs lite senare!
PUSS

niiiice

Heej igen!
Ber som hemskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering , men har haft lite för mig idag förstår ni. Dagen/kvällen har varit nice, och jag kom nyss hem och sitter och käkar lite.
Ska snart dra igång en film och sen försöka sova, det lär ju gå bra.
Imorrn blir det att se Snabba cash igen, med tre sötnosar. 
Davvvvvvvvvve

Möte klockan 4

Hej! Jag vaknade precis, därför jag inte har uppdaterat kära gullungar.
Klockan fyra ska jag iväg på möte, så måste börja fixa mig iordning lite.
Måste ju vara snygg när jag ska på möte
Efter det ska jag träffa Rabi Sanna & Davve. Därför hörs vi lite senare ikv.
PUUSSS!

Janet Jackson

Janet Jackson.

Fet alla hjärtans dag fest!

Den 12 Februari är det Angels Delight: en fet fest på Strandgatan 2!
Tema: Alla hjärtans dag!
Åldersgräns: 15+
INTRESSERAD?
pris: 100:-
kontakta charlotte strandlén om biljetter på:
0703675537 / Charlotte Strandlén på facebook
Ni som inte bor i Linköping kan bortse från det här inlägget. Om ni inte vill åka hit och festa med linköpingsbor! Skulle ju vara grymt kul! 
Den 12 Februari är det Angels Delight: en fet fest på Strandgatan 2!
Kvällens tema är Alla hjärtans dag
Åldersgräns: 15+
Är du intresserad av att vara med och uppleva den här grymt röjiga/roliga/fantastiska kvällen?
Då ska du kontakta Charlotte Strandlen!
priset är 100:- Vem vill inte betala 100 kronor för en oförglömlig kväll?
Kontakta Charlotte på
0703675537 eller via hennes facebook!
KOM OCH FESTA MED OSS! HOPPAS VI SES DÄR! ;)

Kärleks dagen idag!

Idag är en sån här dag som det kliar lite i hjärtat, och pirrar lite i magen. Jag känner mig lite kär. Haha. Jag är inte kär, men känner mig kärleksfull. Iförsig så finns det en person som hjärtat dunkar ett extra slag för just nu. Men vi har båda kommit överens om att jag inte ska skriva om honom här i bloggen. Blir så mycket snack alltid. Iaf älskar jag såna här dagar. Jag är snäll mot alla och det är så mysigt och jag känner så mycket gemenskap.
Nu ska jag se LHC - Djurgården på tv. Vi hoppas på en kärleksfull match och vinst! Haha. 
Puss!

Katter förstår

Godmorgonnnn!
Jag ligger i min säng. Kunde inte sova inatt heller, somnade runt sex tror jag...  Jag mår väll iaf bra. Hur står det till med er? Tänkte slänga in ett litet klipp på min söta katt när jag ska ge honom mat.. Haha ibland blir han helt galen när man ska ge honom mat, men jag tror han fatta att jag filmade för nu höll han sig jättelugn.. Hmm konstigt att katter kan förstå så mycket. Alltid när jag är ledsen så kommer han och lägger sig på min mage och spinner och slickar på mina fingrar. Han är smart, och tjock hihi...

Johan Falk

Nu börjar Johan Falk. Och vad resulterar det i? 94 minuter med Joel Kinnaman i tvrutan. Det ska vi fira med lite daimglass. Missa inte! 4:an.

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder.

Youtube - topp tre

Tänkte slänga in 3 älskvärda youtubeklipp. Alla har nog redan sätt dom. Men dom är så goa. Har gjort bilderna till länkar, så ni kommer direkt till youtubeklippet. Sidan öppnas i ett nytt fönster. (Det gick inte ladda upp dom direkt i bloggen pga att inbäddningen var inaktiverad)





Självklart fick jag vara med på ett hörn. Jag är SÅÅÅÅ rolig!



Kommer inom tjugo dagar

Aww.. Så fin! Är jättenöjd!

JK

Jag är på en Snabba Cash "diskussion" där man ska sitta och prata om om filmen o.s.v. Jag är tidig och får syn på Joel Kinnaman! Jag blir helt extas och går fram till honom och han är jättetrevlig och vi snackar jättemycket, vi tar sen också en bild tillsammalns. Jag frågade hur han mådde, och han sa "Joo det är väll helt okej, men jag har jäkligt ont i örat" Vi tar bilden och snackar ännu mer. Han var underbar.

Mamma hör mig helt plötsligt skrika "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!" Hon kommer in och frågar varför jag skriker - jag svarar med gråtande röst "Jag hade en dröm om Joel Kinnaman, fan det var bara en dröm"

Rösta på Joel Kinnaman i Finest Awards "Årets bäst klädda man"

Gä in här och rösta på kära Joel Kinnaman. Ni kan rösta en gång per dag så snällasnällasnälla gör det!
Vilka vill se honom när han står uppe på en scen glad och tar emot sitt pris och ler med sitt vackra leende? JAG SKRIVER UPP MIG PÅ DEN LISTAN!

****** + Emma = Sant

Mjaaaaao...... Han som spelar huvudrollen i filmen jag snackade om ni vet? Han är sååå snygg. Har snackat med honom ännu mer nu och det går ju bra.. Åh!!
ingen sömn inatt heller btw.




Kvällens outfit

Slänger in kvällens outfit. Ska få i mig nån matbit sen sticker jag iväg till en kompis. Bloggar senare kanske! Ha en fin kväll! 

Eva Longoria

Eva Longoria

2 mm från döden



Ett par vänner som var på festen igår gick lite tidigare än oss andra, och utanför väntade ett bråk som resulterade i skottlossning. Som tur var det inte med en riktig pistol. Det var inte den ända turen han hade, han blev träffad 2 MM ifrån halspulsådern, hade dom träffat halspulsådern hade han dött. Förstår ni hur lite det är? 2 millimeter. Känns sjukt att man såg han och alla andra vara glada på festen först, sen några minuter senare händer det här. Så sjukt! Hoppas verkligen han blir bättre och att dom får tag i den idioten som skjöt han. Jävla äckelungar det finns. Vårt samhälle är fucked up. Inget snack om saken. Punkt slut.

Tips





Gör ett konto på dom här sidorna, bästa sättet att fynda via nätet. Man kan få tag i riktigt bra saker till riktigt bra priser. Vad väntar ni på!?
Var bara noga med att läs fraktkostnader och allt annat sånt NOGA..
(Bilderna är länkar)

sextonde januari

Hej på er.
Idag mår jag lite sissådär, men inte pga att jag drack igår eller något utan för lite relationsproblem. Jobbigt när folk sviker än och ljuger för än eller hur? Men nog om det. I bloggen är jag glad! 
Ledsen att jag inte uppdaterade något mer igår, men jag fick bråttom iväg till Axel där Maria och Ludde var, där lekte vi  med Axels möss och föräldrar haha, och sen stack vi vidare till en fest i stan. Det var ganska kul, träffade mycket gamla vänner som jag inte har träffat på allt för länge!
Någon jävel snodde pengar, det är ju aldrig kul men det finns ju inget att göra.
återkommer senare!
Igår åt vi en kycklinggryta grej som vi lärde oss i Kina, det är sååå gott! Pinnarna fick även åka fram. Kan ni äta med pinnar? 

Ashley Olsen

Ashley Olsen

Ny


Ny från H&M i Stockholm.

Jag lever! Men jag lyckades somna klockan nio imorse så jag har sovit ett tag nu. Är så jäkla trött och hungrig. Hungern ska jag göra något åt men kan nog icke somna igen.
Återkommer senare!

Mischa Barton

Jag har gjort en ny kategori som heter "Dagens Kändis". Jag kommer varje dag att välja ut en kändis att ladda upp bilder på. Underskattade som överskattade. Vi börjar med Mischa Barton - som jag tycker är alldelles för underskattad.

Mischa Barton

Imorrn kommer världens bästa kille!!!!!

Hej igen!
Mötet gick suveränt! 
Ni vet killen som jag inte jag skulle kunna träffa på mer en ett halvår?! Han ringde mig nyss och sa att han kommer hit imorrn! Jag och några till ska vara i hans lägenhet och ha de bäääst. Är hur glad som helst nu med tanke på att jag saknat honom så! 
Såhär kan det se ut när vi har det roligt. Haha så usla bilder..

Möte nu

Ni vet den bra filmen jag såg igår när jag var påväg hem från stockholm? Han som spelar huvudrollen i den är huuuur snygg som helst och jag har snackat massor med honom idag. Mjaoo så snygg han är. Plus han känner Joel Kinnaman.. 
Nu ska jag iväg på ett möte, Vi hörs igen när jag kommer hem!
Puss!
Självklart var det Eva & Adam jag har börjat se! Färdig med första säsongen nu!
Dom som lyckades gissa rätt var Ellinor och Cissi. Båda har riktiga dunderbloggar så kika in där nu 

Vilken serie kan det vara!?

Godmorgon hörrni!
Ni undrar säkert varför jag är hemma nästan varje dag från skolan. Det är för att jag kan inte somna på nätterna, jag somnar runt 4-5 varje natt. Jag har fått tabletter utskrivna av min läkare men dom hjälper inte heller, inte ens när jag tar två! Det är helt omöjligt för mig att gå upp till skolan på morgonen.
Jag tänkte göra lite frukost nu, en stor frukost med mycket gott! Vilket innefattar Oboy, ägg, te, macka yoghurt etc..
Fresten har jag hittat en ny serie att följa nu! Kan ni gissa vilken det är?
Rätt gissning får en länkning! Ledtråd är att det är en gammal barn serie...

Hemma

Hej hörni!
Tänkte slänga in ett litet natt inlägg. Kom nyss hem och det första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att springa mot toaletten för att kissa. Hade ju inte kissat på väldigt länge. Tycker inte det är så fräsht att kissa på offentliga toaletter så det var ju ett tag sen jag kissa. Haha nog om kiss.
Resan gick jättebra, jag satt och kollade på en jättebra film och lyssnade på musik och smsade med världens gulligaste kille, medans Cissi låg och sov haha.
Vi satt precis brevid toaletten, och när vi kom fram till Norrköping var det en kille som inte kunde stå emot röksuget längre så han gick in på toaletten och rökte haha. Ganska äckligt faktsikt!
Förhoppningsvis skickar Cissi lite bilder och videosar till mig imorrn som jag kan ladda upp här i bloggen.
Sov så gott alla fina läsare (som har ökat grovt dom senaste dagarna!)
Puss!♥
Tagna inne på H&M idag.. Haha försöker ladda upp dom bilderna jag har från dagen. (Alltså dom som är dåliga och tagna med min mobil)

Finns inga ord

Hej!
Jag är helt tom. Vet inte vad jag ska säga eller göra. Vi har nu sätt Snabba Cash och jag har fått se världens finaste Joel Kinnaman i verkligheten. J-a-g-k-a-n-i-n-t-e-b-e-s-k-r-i-v-a! Filmen var så sjukt bra och på slutet fällde jag lite tårar.
Jag ska försöka att inte prata så mycket om Snabba Cash och låta er själva se den istället. För det måste ni! Jag ska  definitivt gå och se den massor fler gånger. Nu sitter vi iaf på centralen och ska hem om ca två timmar. Vi ska gå och köpa massa gott till resan och sen chilla!
Vi var först i biosalongen såklart
Där vi sitter och äter
Cissicilia

Lite mer än 1 timma kvar till Snabba Cash

Hej!
Det där roliga som skulle hända klockan ett har ännu inte blivit av. Jättetråkigt! Hoppas att vi hittar lite tid för det senare. Nu har vi precis käkat och ska ta Tunnelbanan mot Kista där vi ska shoppa lite och sen blir det premiär för Snabba Cash! Så länge som jag har väntat. Nu är det bara lite mer en 1 timme kvar!
Jag svarar på era kommentarer senare.
Ska kila. Vi hörs senare! Puss

Dagen med stort D

Godmorgon!
Vi vaknade klockan tio av att Emmy (Min 15-månaders-kusin) kom in glatt och väckte oss. Hon är så himla söt!
Vi åt nyss lite frukost och nu håller vi på och ska fixa i ordning oss, och vid tolv tar vi bussen till Ropsten där vi sen byter till tunnelbanan. Väl framme i city ska vi göra en jätterolig sak och alla som är bloggintresserade kommer defenitivt märka vad!
Nu ska jag fortsätta att fixa iordning mig.
Vi hörs senare under dagen!
Cissi lockar håret
Det är minst lika mycket snö här som i Linköping, men det är  mycket varmare här!

I huvudstaden

Hej snuttisar!
Nu har vi kommit fram till Stockholm och Lidingö. Resan gick jättebra och Cissi och jag hade en ensam kupé för oss själva, så vi släckte ner och myste till en bra film. Vi fick även varsin gratis chipspåse av tåget. Jag är så taggad inför imorrn så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Först en grej vid 1 som kommer bli såå roligt! Sen smygpremiären för Snabba Cash. UNDERBART!

Jag ska försöka uppdatera så gott det går imorrn.
Godnatt mina fina läsare!♥



Lite dåliga cambilder från tåget!

Jag reser i

Den här söta tröjan! Lägg märke till den fina Snabba Cash affischen som sitter på min vägg i bakrunden! 

Joel Kinnaman

Innan dom (konstiga) människorna som inte tycker att Joel Kinnaman är snygg, attraktiv, sexig, söt, fin, (och allt annat som han är) yttrar sig om detta skulle jag vilja att ni tittar på bilderna ovan. Tycker ni fortfarande inte han är snygg så skulle jag vilja be er alla försvinna. Hejdå =)

Har gått och blivit sjuk!

Gammal bild.

Vet ni vad!? Jag har gått och blivit sjuk! =(
Hur tråkigt är inte det då? Vi som ska åka till Stockholm idag och allt. Men fan ingenting kan stoppa mig och Cissi när vi är i farten


Annars då.. Jag har inte kunnat sova något inatt igen! Nu börjar jag bli riktigt trött på det här. Jag vill ju kunna somna normal tid utan att ligga och stirra upp i taket. Pappa kom iaf förbi med lite pizza förut, men jag har ingen matlust.. Buhu!
Iaf! Nu ska jag sluta klaga och istället tagga ännu mer till Stockholm! Kanske hinner med ett blogginlägg till innan jag åker annars hörs vi på tåget för jag tar självklart med min lilla dator...

Söt tjej!

Jag kommer garanterat kunna sova inatt. Sägs det iaf.. Får väll se hur det går. Men tänkte släcka lampan och blunda och försöka. Vill bara berätta om en jättegullig tjej jag mötte vid bussen idag. Hon var runt 4-5 år och tittade och log mot mig hela tiden. När jag fryser står jag alltid med benen i kors, händerna i fickorna och höjer mina axlar. Sen ser jag att hon stället sig exakt likadant som jag och sen tittar på mig och ler. Jag skrattar lite men byter sen sätt att stå på för att testa henne lite, och sen ställer hon sig exakt likadant igen..
Ni kan inte förstå hur söt hon var! Jag ville bara springa fram och ge henne en fet kram.
Haha, aja godnatt läsare!♥

Packning

Vi är ju bara där tills på onsdag natt så behövs ju inte så mycket.. 
FICK NYSS ETT JÄTTEROLIGT BESKED! YEY!

Missa inte

Daniel Espinosa som har regisserat Snabba Cash var med i nyhetsmorgon i lördags och pratade lite. Dom visar även 2 nya scener ur filmen. JAG LÄNGTAR BARA MER OCH MER!!!

Snabba cash afficher

Jag kom precis hem från skolan och är helt stelfrusen! Usch vad kallt det är ute.
Jag är lite hungrig så ska väll slänga i mig något gott snart. Sen måste jag även börja packa eftersom det bär av till Stockholm för mig och Cissi imorrn.. LÄNGTAR!! 
Bloggar mer efter jag har ätit!
När jag tog bussen till skolan fick jag syn på att dom har satt upp Snabba Cash afficher överallt nu! HÄRLIGT SÅ SKA DET SE UT! TAGGGGGA!!!! 

Trött Emma

Hej!
Återigen inatt har jag inte kunnat sova någonting,så imorse var det helt omöjligt att gå till skolan. jag somnade vid frukostbordet och jag var verkligen helt slut! Men nu är jag lite piggare och ska sticka iväg.
Hörs senare! 
Halsduken får åka på i kylan...!

Johan falk

Har sjunkit ner i soffan med Chips och dipp nu och ska se Johan Falk filmen (för 121212 gången) som går på 4:an. Missa inte!
Mys vi hörs sen! Kram

Videoklipp från nyårsafton

Hehe det här är bara ett klipp av många fler jag har... 
Vi körde "Våghals" och jag fick som uppgift att ringa en kompis och be han/hon inte fira min födelsedag. Jag ringde Emelie 
Haha förstår inte riktigt vad "im-dreaming-of-a-white-christmas-låten" gör i bakrunden...

Hur jag sminkar mig

Det här sminket använder jag. (På bilderna nedan så har jag dock inte sminkat i rätt ordning)
Jag lägger först en foundation i min hudfärg (Miracle touch från MAXfactor) för att få en jämn yta. Det gör jag med borste.
Sen lägger jag på ett tunt lager puder från MAXfactor. Det gör jag med en "pudersvamp"
Efter det tar jag solpuder från H&M som rouge på kinderna. Jag försöker lägga rougen så högt upp som möjligt så att jag framhäver mina kindben så mycket som möjligt. (Haha jag vet då är man icke så snygg!)
Efter det använder jag mig av Maybeline's vibrerande mascara. Förut använde jag alltid ögonfransböjare men det är så lätt att slita bort fransarna så jag slutade med det.





Såhär blir mitt resultat

Sjukaste på länge

Hello mina pluttar!

Det hände sjukaste saken för mig igår! Kvällen hade varit lugn och vi hade bara suttit och chillat och druckit lite hemma hos Ferdi, vi drog sen till stan för att käka lite kebab. Sen gick jag till resecentrum för att sedan ta bussen till Lambohov. Busschaffören stog utanför och rökte och bjöd mig sedan på cigg och sen stog vi och snacka och det slutade med att jag fick KÖRA BUSSEN! Haha hur sjukt!? Jag körde självklart inte så långt utan bara en liten bit men fan vad sjukt allt var! Sen körde han mig även fram till dörren till dit jag skulle i Lambohov! 
Haha SJUKT VA?!

5940 minuter Vänner

Sådär ja.. Nu har jag sett precis alla avsnitt av Vänner. Dock hade jag ju redan sätt i princip alla, men det känns sorgligt att se det sista.. =( Man blir så glad av att titta på Vänner! Att se hur bra vänner det faktiskt är möjligt att vara, även fast dom alla är så himla olika! Det känns nästan som att man känner dom när man har sett så mycket.
Jag räknade precis ut att jag har sett exakt 250 avsnitt nu. Varje avsnitt är 22 minuter ungefär, och det sista avsnittet i varje säsong är 48 minuter, vilket innebär att jag har sett 5940 minuter vänner! Hjälp jag skrämmer nästan mig själv.. Ajuste, ändrade planer för ikväll. Blir lite chillfest hos en kompis i stan istället med emma..


Någon bra tv-serie!?

Tjena puddingar!
Hur står det till? Med mig är det bra. Jag ligger i min säng och kikar lite på vänner. Är inne på sista säsongen nu (säsong 10) och har bara några avsnitt kvar. Vad ska jag göra när det är slut?! Måste ladda ner någon ny serie och bli beroende av. Någon som har några bra tips på någon bra serie?
Har planerat att ligga här ett tag till, men ikväll sticker jag iväg till en kompis.
Fresten, är det någon som har kommit på vad vi ska göra för spännande och roligt den 13:e januari?

En liten lista såhär natts

Har du:
Någon som förstår dig? - jaa, typ

Någon som du saknar?
- JA!

Någon som du hatar?
- Det finns en.

Vem kramade dig senast?
- Jakob

Vem pussade dig senast?
- Haha tyvärr kan jag ej nämna hans namn..

Vem ringde dig senast?
- Cissi

Vem ringde du senast?
- mamma

Vem var hemma hos dig senast?
- Marko

Vem var du hemma hos senast?
-  haha tyvärr kan jag inte säga det heller.

Har du några kärleksproblem?
- isåfall är nog mitt problem att jag inte är kär

Har du pratat med någon idag?
- japp

Har du gråtit idag?
- nix

Har du skrattat idag?
- haha JA!


Jag:
Är singel? - Ja

Svär ofta?
-Haha, jaa kanske det..


Sjunger i dushen? -
Njee, inte så ofta. Har väll hänt


Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? -
Om det var för något syfte

Skrattar åt dina egna skämt?
- haha om dom är roliga

Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - jaa!!


Har du:

piercingar? -öronen,  naveln

Syskon? - 1 riktig bror, två "låtsasbröder" tre halvsyskon

Jobb? - nej,inte än!

För många vänner? - För många bekanta men för få VÄNNER.

Rymt hemifrån?- Aoo

Färgat håret? - japp

Bra självförtroende? - Ja självförtroendet ligger på topp! Dock inte självkänslan kanske

Sagt "jag älskar dig" till någon? - Ja

varit kär? - Ja.

Dumpat någon? - Hehe, ja!

Gjort något olagligt? - Det med

brutit ett ben? - Nix.

Tappat bort mig i min hemstad? - Jaa, till och med där jag bor!

Sett en fallande stjärna och önskat? - Nej ALDRIG! vill se!!


Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? -Väldigt väldigtväldigt många gånger.

Smugit ut utan lov? - Inte hemma hos mig, men hos vänner 

En hemlighet som ingen annan vet? - VERKLIGEN!

Sovit en hel dag? - mjaa, i princip

Somnat gråtande? - iaf gråtit de sista jag gjorde innan jag somna.

Hånglat med två personer eller mer på en kväll? -  haha jaa, JAG HAR OCKSÅ VARIT 14 HALLÅ!?

Varit kär i någon utan att säga det till personen? -  Ja, för länge!

Ätit musslor? - HAHAHA, frågade faktiskt cissi och min bror om det här igår vid matbordet. Men ja, 1 gång!

Stått på scen? - Hur kan man inte ha gjort det när man går i folkunga?

Färgat ditt hår svart? - jaa, dock var det inte meningen


Vad:

Längtar du till mest? -13:e januari och sommaren!


Ska du göra i helgen? - Träffa en kompis imorrn, sen vet jag ej

Gjorde du igår? - Var i skolan, sen fixade färdigt sakerna inför nästa vecka med Cissi!

Ska du göra i sommar? - resa förhoppningsvis, ha mysiga grillkvällar, festa, ha kul!

Åt du senast? - Vaniljglass!

Har du för mobil? - min äckliga sony ericsson w905 (tror ja?)

Köpte du senast?
- Tågbiljetter 


Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? - Skrika, springa, ringa 112



Vem/vilka:

Slog du senast? - hehe

Fick du sms från senast? -Saleh

Pratade du med i telefonen senast? - Cissi

Är din bästavän? - Filippa, Cissi, Maria


Vem kan du lita på? - Min familj


Vet mest om dig? - Min mamma tror jag


Allmänt:

Har du pussat en groda? - faktiskt ja...

Kan du hjula? - jadå lite

Är du EMO? -nix

Vågar du flyga fallskärm? - om jag blev erbjuden att göra det skulle jag göra det, men inte själv ta intiativet

Är du hungrig? - nae inte så värst

Är du blyg? - nej tkr jag inte


Din första kärlek? - Kärlek på skoj, Odd. Riktig, Andy


rätträtträtt

Fyra flickor som enligt mig har prickat exakt rätt på sina outfits!
1. Kate Moss                            2. Liya Kebede
3. Giovanna Battaglia            4. Zoe Kravitz

Om jag fick sno något plagg från varje outfit skulle jag välja :

Hämta paket

Nu ska jag springa bort till affären och hämta det där paketet eftersom jag aldrig gjorde det igår. Det är ju sånt oväder! Lyckades iaf locka med min bror ut så slipper jag gå själv 200 meter... =(
Hörs sen!  


"Jag skickade fel.."

Hahaha!
Det finns ju inget roligare än att skratta åt andras misstag.. Det är nog det bästa jag vet.
Jag vill varna känsliga läsare, som inte tycker om grova ord och annat. Ni kan bara låta bli att läsa.
Annars är det bara att sätta igång och läsa och få sig ett riktigt gott skratt!
Hahahaha!

13 JANUARI 2010 BEST DAY!?!?

Idag har varit en RIKTIGT (!) bra dag. Har fixat färdigt det sista inför nästa vecka. Hm vad är det Cissi och jag ska göra då!? Har många roliga saker pågång!! Men som sagt den här dagen har varit sjukt bra, MEN DET ÄR INGENTING EMOT VAD ONSDAG den 13 JANUARI 2010 KOMMER ATT VARA!!
Cissi och jag är i extas nu och vet verkligen inte vad vi ska ta oss till. Vi är verkligen hur glada som helst!
YEYYYYYYYYYYYY! :D:D



Nyårsbilder

NYÅRSBILDERNA BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!
sorry om jag har vairt off på bloggen , MEN NU ÄR JAG BACK - PÅ RIKTIGT! ;)

Bra lov

Tjena! Det är ju verkligen kass uppdatering på min blogg just nu men har haft lite mycket. Det här lovet har det varit ganska mycket festande, och det har varit jäkligt roligt! Idag har jag dock bara varit hemma och tagit det lugnt. Kan ju behövas dagen innan skolan. Har tydligen fått något paket jag ska hämta ut borta i affären, får se om jag tar ut tummen ur röven och pallrar mig bort. Annars gör jag det imorrn. Undra vad det kan vara..


(L)

Mjaao so sweet..

.

Är jag död? - nej
Mår jag bra? - nej
Har jag haft tid med bloggen? - nej
Har det hänt något? - nej
Tänker jag skriva i bloggen varför jag inte mår bra? - nej
Är det något allvarligt? -nej
Beter sig alla som dom ska? - nej
Kan jag stava till "betér"? - nej
Är jag säker på allt i mitt liv just nu? - nej
Vill jag börja skolan på torsdag? - nej
Vill jag bo kvar i Linköping? - nej
Har jag gjort något dumt idag? - nej
Kommer jag kunna sova inatt? - nej
Har jag dåligt samvete för att jag inte har uppdaterat bloggen? - nej
Har jag haft något bättre för mig? - nej
Kommer jag att ha tid att uppdatera bloggen imorrn? - nej

Pengarna spelar ingen roll, Filmen spelas fortfarande lika många gånger i huvet innan jag somnar

Mer uppdatering imorrn

Jag tänkte uppdatera lite bättre imorrn.
Har inte bilderna från igår, cissi skulle skicka dom imorrn, och jag har återigen dansat för mycket så jag har inte kunnat gå på hela dagen idag. En kompis sov här inatt och jag följde honom till bussen när han skulle hem. Så mycket har jag rört på mig idag.
Jag återkommer imorrn med en hejdundrande bra blogg! ;)


Den här dagen har fan inte varit lätt haha..


RSS 2.0