Invigning


Sitter på tåget påväg hem nu. Livet är hårt ibland, skulle velat stanna i Stockholm minst en vecka till. Menmen, finns inte så mycket att göra mer än att se fram emot nästa gång jag kommer hit istället! =)

När jag kommer hem ska jag direkt till min praktikplats, det har nämligen invigning idag! Tror det kommer bli ganska mycket folk, ingen missar väll? Alla är välkomna! 

Det kommer vara uppträdande av Shake, Jeremie, No Odds & flera! Titta in mellan 15:00 - 20:00 på Repslagaregatan 30!

Efter det har jag ett par saker jag måste ta tag i. 
Självklart bloggar jag såfort jag har tillgång till internet nästa gång!

PUSS sålänge och massa kramar!♥♥

Svar på kommentar




Svar: Hej! Fint namn till att börja med. Men ja, det stämmer att jag hade (har) ett vibrationsbälte. Jag använde det 1 timma per dag i två veckor och hade efter det gått ner 7 cm runt magen. Jag blev själv jäkligt chockad, trodde inte att det skulle fungera så bra. 

Jag tycker definitivt att det är värt att köpa ett sånt här, men om det ska ha någon funktion tror jag man måste äta bra och röra lite på sig. Jag åt vanlig mat och skippade skräpmat och godis. Dock rörde jag inte på mig såklart hehe..

Efter två veckor blev jag för lat för att använda bältet, så har inte använt det sen dess. Kanske borde börja igen? 

Men för ett kort och enkelt svar, JA! För mig fungerade det!

Bja väder

Goodmorningggg!

Fan vilken underbar dag hörni. Iaf här i Stockholm, jag vet inte hur det är i övriga Sverige..? Hoppas det är lika fint som här! Vädret gör ju så att man blir jätteglad och pigg. Jag själv får värsta energin och blir hur fnittrig som helst, hehe. 

Jag och Linda käkade nyss VÄRLDENS GODASTE pastasallad som vi köpte hem. Okej, kanske inte världens godaste, men det var sjukt god. Avokado mumms. 

Nåja, ska snart lämna Lidingö för den här gången. Får se hur länge det dröjer tills jag är tillbaka 



Såhär ser himlen ut , fint va =)

Och här ligger lilla jag och tittar upp på himlen =)

Nagellack





Jag har inskaffat mig dom här fina nagellacken. Det orange blir snyggast till ljust denim (SOMMAR!) och det lila sitter bättre när det är partykvällar och heels. 

Ni ser ju själva vad jag valde att göra med det vita & det rosa. Lite fransk manikyr men med rosa nyans ochlite blingbling på. Har dock klippt av mina naglar nu, ska låta dom växa ut och bli starka på nytt igen. 




I stockholm, igen

Hej hörni!

Som ni vet har jag ju inget internet, känns ju sådär att jag inte har möjlighet att blogga, men jag bloggar så fort jag har tilfälle!

Jag har shoppat väldigt mycket dom senaste dagarna, igen , hehe. Underbart! Annars är allt jättebra faktiskt, allt flyter på som det ska och jag har sagt hejdå och vinkat av några vänner som betedde sig illa. Skönt, slipper jag såna och kan istället ägna min tid åt alla andra fina bebisar. =)

Just nu befinner jag mig i Stockholm, ikväll på Lidingö hos min moster Linda. Alltid lika mysigt. Resten av helgen ska jag spendera hos baby :)

På tåget =)

Östgötska

Har precis sätt det senaste avsnittet av Bella&Tyra show. Ingen har väll missat Tyras grova östgötska?! Haha , helt sjukt att man hör östgötskadialekten så mycket. Pratar alla vi från östergötland så förstår jag varför stockholmarna hatar oss, haha.

Sist jag Elli & Cissi åkte tåget hem från stockholm (i tisdags) hade vi tävling vem som kunde ha värst östgötska. Haha, allt jag kan säga är att CISSI ÄR GROV! Skrattade så jag hade ont i magen hela resan nästan.

Nåväl, ben & jerrys och godis fyller vi magarna med här ikväll. Perfekt!


Göteborg - charmigaste dialekten!

Castingen idag gick bra! Alla var sjukt duktiga så det kommer nog bli svårt att bli den lyckliga. Hehe. Men det var ett härligt gäng både killar och tjejer från olika städer i landet. Göteborg bl.a! Charmigaste dialekten!?

Ikväll har vi käkat hemma, jättegott. Kyckling, parmaskinka och annat gott. 
Imorrn ska jag upp tidigt eftersom jag ska hälsa på en vän. Har saknat honom mycket! 



Ni brukar ju vilja ha vackra bilder på mig.. Hehehehehe

Casting




Moster Linda, Emmy (visst kommer hon bli en bra bloggtjej!?) och tjockisemma haha.


Vaknade upp tidigt med ett leende på läpparna i Stockholm. Har fixat i ordning mig lite och ska snart åka iväg till Eskilstuna för att gå på en casting. Jag 4 tjejer & 5 killar är utvalda, en kille respektive tjej blir den lyckliga. Önska mig lycka till! =)

Annars har jag det väldigt bra i Stockholm, igår käkade vi ute och sen åkte hem och tog det lugnt på Lidingö. Beställde hem sushi och asiatiskt. 

Nu måste jag platta håret, Vi hörs när jag kommer tillbaka!

--


Jag ska försöka blogga i Stockholm, annars får jag ha de så bra och spendera MUCH pengar !

Inget internet

Hej!

Åh är så ledsen att jag inte har bloggat, men har inget internet just nu.

Det är jättebra med mig, jag sitter på tåget påväg nu till Stockholm. Var även där i Fredags, och i tisdags - och nu är det dags igen och den här gången stannar jag fram tills Söndag. 

Jag har shoppat väldigt mycket den senaste tiden, bådei Stockholm och i Linköping. Jag ska visa er så fort jag får tillbaka mitt internet. 

PUSSSSSSS!


Baby är hemma igen! :)<3


Promenad med Cissi

Cissi är här, vi har varit ute på promenad. Samtidigt som Cissi tryckte i sig pizza i sin mun tryckte jag i mig en killkompis i sin mun. Haha skämt åt sido.. 

Ne men jag träffade en kompis och snacka lite med, nu är vi hemma hos mig och hon ligger och sover.. Suck.

HOCKEY IKVÄLL! LHC-Djurgården.. Vem vinner? LHC såklart!







Nyheten!

Nu till den grymma nyheten!

Min farbror har.... köpt upp ALLA
Din Sko-butiker i hela Sverige!

Det här är det grymmaste jag har varit med om! Jag kommer kunna gå in när jag vill, hur jag vill och vart jag vill och välja ut alla dom skor jag vill ha och bara be om en påse att få ta hem dom i. 

Inte betala ett enda öre. HUR GRYMT!?
Det stog även med i tidningen igår, fast inte mitt namn =( Buhu. Haha. 

Men lyckos mig va?! Om ni är snälla mot mig och slickar min röv så kanske ni får följa med mig in på Din Sko några gånger och välja ut lite skor. Snällt va...?

Naglar - TÄVLING


Dom här sakerna gick jag och inhandlade igår, allt är till naglar. Ska dock inte använda lösnaglarna till mig själv, har ju redan långa hehe.

Naglar är något alla borde bry sig om mer, jag själv har bitit på mina naglar hela mitt liv, inte längre, och det är så sjukt fult och okvinnligt med korta och fula naglar. Och inte bara att det är fult, det är jäkligt ohygeniskt.  Se inte det här inlägget som att jag försöker klaga på er som inte har långa naglar, ta istället åt er av vad jag skriver och sluta bit!

Jag slutade bita på mina naglar ungefär för ett år sen, hur lyckades jag? Jag använde inte stopp & väx, (har testat men funkade inte) jag satte på lösnaglar, såna på bilden ovan, och slutade där med bita. 

Allt det här gick på runt 300 kronor, det är inte dyrt att ta hand om sina naglar! Men för er som inte har råd, tänkte jag lotta ut ett paket lösnaglar.

Det ni ska göra för att vinna dom är:
Skriv en kommentar till detta inlägg om varför du tycker du är värd att få lösnaglar och varför dina naglar är äckligare och fulare än någon annan tävlande. 

Ni kan även skicka ett mail till [email protected]

SÄTT IGÅNG OCH TÄVLA!

Ni får välja färg, fransk manikyr är inte ett måste.

Rolig nyhet

Hola!

Jag mår bra, har bara inte tillgång till internet så ofta. Igår stog det praktik på schemat, väldigt roligt! Sen mötte jag upp två killkompisar och dom bjöd mig på fika, även biljard sen också.

Innan jag åkte hem gjorde jag lite ärenden, idag ska jag hinna träffa några personer och även packa i ordning lite inför imorrn. Jag åker ju till Stockholm imorrn!

Kika in snart, har en grym nyhet!
Praktiken

Jag fixade en gullig tjej som heter Lindas naglar. Fina va!



RSS 2.0