hahahahahahahahahaha

vem kan säga att jag inte är häftig när jag säger såhär till mina vänner?!?! ;)

Årslista

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja verkligen. Både bra och dåliga saker!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer inte riktigt ihåg vad jag lovade förra året. Men att sluta röka var väll ett antagligen, så nej.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nepp
4. Dog någon som stod dig nära? Två personer. Som tur var stog ingen mig jättenära men självklart kändes det som fan ändå.
5. Vilka länder besökte du? Kina och finland
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Jaa, det finns ju alltid något!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Jag kommer ihåg många bra med också dåliga datum. Men alla dagar på Öland framförallt!
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag har sagt ifrån och tagit avstånd från "vänner" som inte bryr sig om mig. Det är jobbigt först, men jag tror jag tjänar på det i längden.
9. Största misstaget? Att vara i trädgårdsföreningen
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja det har jag
11. Bästa köpet? Jadu, finns så mycket saker jag har köpt.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kina tror jag nog
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, mina vänner!!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Mångamånga. Busted in the hood, baby!, freedom, babylon brinner etc.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? När jag har varit glad har jag varit gladare. Men när jag har varit ledsen så har jag varit så ledsen så jag inte vetat vart jag ska ta vägen.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest och skaffat fler tjejkompisar
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Saker jag inte skriver här
18. Hur tillbringar du julen? Med min släkt och familj.
19. Blev du kär i år? Nej men jag slutade att vara kär! =) Det är jag glad över, men självklart har jag varit förtjust i några stycken.
20. Favoritprogram på TV? Vänner måste jag nog säga.. Eller The hills!
21. Bästa boken du läste i år? SNABBA CASH!!!
22. Största musikaliska upptäckten? hittade en ny musikstil som jag mjaaoo älskar!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jaa
25. Något du önskade dig men inte fick? Systemkamera
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Firade den med vänner
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, jag måste lära mig skaffa bättre vänner!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Helt olika!
29. Vad fick dig att må bra? Maria, Cissi, Ellie Charlotte och Filippa. Självklart fler men dom här tjejerna fick mig att må bra och får mig fortfarande att må bra.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Joel Kinnaman OFC!??!?
31. Vem saknade du? Min morbror i Kina
32. De bästa nya människorna du träffade? Emil och andra fina människor i den umgängeskretsen.

let's do this night

Jag menar... VAD FAN KAN STOPPA OSS IKVÄLL!?

Dåligt humör

Hej!
Kvällen igår var rolig, likaså dagen idag. Bara att jag och Tommy hamnade mitt bland alla fjortisar som stog och skrek efter Idolerik som var där och uppträdde. Sen går han förbi mig och Tommy och alla börjar ta tusen kort så antagligen hamnar vi väll på alla jobbiga fjortisars bilddagböcker och annat. Blä suck!
Jag köpte hårsprayen, paljettleggingsen och strumpbyxorna idag själv, skorna hade mamma köpt till mig och champagnen och det andra berättar jag ju självklart inte :)
Champagnen är tills imorrn till tolvslaget!
Kom hem och blev genast på riktigt ÄKCLIGT humör pga att jag fick hem ett jävla brev. Kunde dom inte väntat med att skicka hem det till mig tills efter nyår?! Fattar inte hur endel människor resonerar. Jävla F****R rent ut sagt!
Ursäkta mitt humör men ni skulle förstå om ni visste vad det handlade om.
Aja ikväll står det fest på schemat och jag kommer väll antagligen vara död imorrn, (på nyårsafton!) men what a hell. Dricka bort problem är ju genialiskt.

Vimmerby

Tommy och Mats kommer och hämtar upp mig om tio minuter så ska vi åka och fixa några saker som dom ville göra, sen bär det av till Vimmerby där jag sover inatt. Imorgon åker vi tillbaka till linköping för att hitta lite kläder och sånt åt Tommy. Vi hörs imorgon när jag kommer hem :D

Filippa och jag förra vintern.

Wild night!

Godmorgon..
Gårkvällen var vild! Festen slutade med att alla dansade på borden. Ölkrig var de också, alla mina kläder luktar öl!! Men det var en jäkligt värd kväll men idag kan jag inte gå (!!) pga att jag dansade så mycket igår. Damn vad alla dansa asså! Kom hem inatt någon gång men lyckades som vanligt inte somna förens 6 någon gång.
Jag drömde om mitt största hatobjekt inatt, haha och att hon lyckades slå ner mig. Jag menar, haha de skulle inte hända ;)

Har bara en bild från kvälllen och den är på mig och Johan. Mjaaaaao

JOEL (L)

SPOLA TILL 00:16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nae nu smälter jag asså.  Han är så snygg så att jag nästan funderar på att bli en äcklig stalker som står och lurar utanför någons hem. ( Som vissa andra;) )
Ska hoppa in i duschen för att sedan möta upp Ellie och Cissi och dra till en fest!
Påtala om fest så tog jag taxi till en fest igår klockan halv tre på natten. Icke bra Emma...

Danne är här

Ledsen för lite bad update idag och igår men min morbror är ju här på besök från Kina. Igårkväll stack jag till Ludde där Packe & Kjell var och var där kvällen - och natten ut. Idag har jag gått lite på stan med my family och danne (min morbror). Vi stack sedan hem hit och lagade lite mat och har nu ätit.
Ikväll är jag lite sugen på bio.. Men jag vet inte.
Finns ju inte så många bra filmer nu ju! Får se vad som hittas på.

Last night


Kollage från Kina

Bilderna är från dagen idag hos mina kusiner. Jag mamma och Jakob fick varsitt kollage med olika bilder från Kina. Blev hur glad som helst!
Blev ingen mer uppdatering igår pga att det var fullt ös här hemma haha.. Som sagt så är nog förfesterna alltid roligast! Idag åkte vi ut till mina kusiner eftersom Danne är här från Kina och det var jättekul att träffa honom. Vill så gärna tillbaka till Kina!! Ikväll blir det nog bio med Cissi och Ellie. Mysigt!

Juldagens party

Godmorgon!
Jag vaknade nyss och ligger i min säng hemma hos pappa. Jag borde ha gått upp för länge sen om jag ska hinna med att göra allt jag ska fixa inför ikväll! Det blir lite fest för Cissi, Maria (kanske), ellie och min del.
Vi ska börja hemma hos mig och sen bär det av till party!
Jag är suuugen! Nu måste jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig. Det var första gången jag sov i pappas nya lägenhet inatt, också första gången jag duschar. Blir nog nice!
aww! Hittade en bild som togs för några dagar sen för ett år sen! Miss it sooooo!

En lyckad julafton

Hello alla!
Julafton har varit mysig och bra. I år var vi hemma hos oss (släkten brukar turas om) och vi åt julbord, såg kalle, gick en promenad i det fina vintervädret, hade lite snöbollskrig, drack glögg och öppnade massa paket! Jag fick mycket fina saker och jag blev jättenöjd. Sen stack vi hem till pappa för att fira lite jul här också. Nu sitter jag och tjänar lite pengar. Hmm vad kan jag göra!?
Ska vara uppe så länge jag kan och njuta färdigt av den här underbara julafton! Det är ju trotts allt bara julafton en gång om året.
Hoppas ni alla har haft en AMAZING julafton!

God jul!

GOD JUL MINA FINA LÄSARE! ♥
Vaknade upp och mådde hur bra som helst. Pakethögen har faktiskt växt under natten, konstigt nog.. Alla gäster kommer om ca fem minuter så jag hinner inte skriva så mycket mer än God Jul och att jag hoppas ni alla får en julafton fylld med kärlek och närhet. Paket är ju aldrig helt fel, men såklart inte det viktigaste!
Jag ska ha en bra julafton. Ni med!
Massor kramar och pussar från eran emma :)
Titta vad fin liten julgran jag har på mitt rum! =)

Glögg

Siter ochjd slänghher ii migg mass staRkglöggg! Är assfulllll!

Haha nej. Skämt! Men sitter och dricker lite glögg. Försökte mig precis på att göra knäck men det gick ju rent ut sagt åt helvete. Skiten hann ju stelna innan jag ens hann börja. Plus att jag har PMS. Haha men min mamma får ta all skit. Så det är ju lugnt för er!


Snabba Cash's sång

Ni har väll inte missat Snabbas Cash's sång? You got me good med Sheri.
Sjukt bra låt till en sjukt bra film!
Låten är skriven av Jörgen Olofsson. Yey! Kan inte bärga mig tills filmen kommer ut!

En lyckad dag i Ikano med Samir

Hej igen!
Nu är jag hemma och är heeelt slut! Det blev en lång dag i Ikano med Samir, men vi hade riktigt trevligt och fick ihopp ett par bra julklappar. Hann prata om mycket gamla minnen. Typ 7 år gamla eller nåt.. Anyway , det var väldigt mycket folk, så det kanske inte bara är jag som är ute i sista minuten med julklapparna? Nu är jag hemma och har massor saker jag måste göra.
Hoppas på att kunna slänga in några inlägg senare!
KISSES♥

Vi käkade på Ikea. Jag gillar Ikea, det är billigt, mysigt, svenskt och hemtrevligt!

Tar tillbaka min diss mot julen

Godmorgon!
Nu har jag lite bråttom iväg för jag ska möta upp Samir i stan om 40 minuter, så ska vi åka vidare till Tornby och handla lite julklappar.
Allt känns så himla mysigt nu, mamma kom nyss hem med julgranen, hon fixar med massa julmat och annat, jag lyssnar på julmusik, jag får vakna upp varje morgon med gulliga sms från min favoritkille, och det luktar verkligen jul överallt. (Även om mig pga någon duschkräm vi har som luktar exakt som julen!)
Vi hörs när jag kommer hem. Kisses!

Hahaha, försökte fixa lite julstämning..!

Smycken

Det var mycket mer jobb än jag trodde med handsmycket! Men blev sjukt nöjd tillslut. Jag ska slänga på några vänneravsnitt nu och sedan fortsätta göra något mer spännande.
Säger godnatt nu!

Brevlådan igen

Fresten fick jag hem något i brevlådan idag igen..
Den här gången var det något för ögonen..
Har fortfarande inte riktigt förstått vad det är för något, men tack Systane!
Har gjort färdigt ett halsband nu, ska sätta igång med nästa smycke. Visar bilder sen!

Göra smycken!

Hej puddingar!
Vill ni veta orsaken till att jag inte har bloggat än idag? Haha det är faktiskt så illa så att jag har gått runt och trott (!!) att jag har skrivit massor inlägg. Kikade in på arkivet och såg att jag faktiskt inte har skrivit något inlägg.. Haha så galet det kan bli i hjärnan ibland ;)

Vet ni vad jag ska göra nu!? Pappa kommer och hämtar mig så ska vi åka och köpa massor smyckes-saker så ska jag sätta igång att göra smycken! Har längtat efter att gå göra det, men har ju inte blivit av.
Laddar upp bilder sen på hur det blir!

XoXo

Aww, me so cute! Vill man ha sommar eller vadå!?

Jullov imorrn

Hej!
Idag vaknade jag sent och direkt när jag vaknade kom pappa och hämtade mig så åkte vi hem till honom. Har inte träffat han på ett tag men det var jättekul att träffa honom! =) Hemma hos honom så käkade vi lite kycklingsallad och såg på Änglar och demoner.. Den var bra!
Jäääklar vad kallt det är ute. Helt sjukt! Så här kallt har det ju inte varit i sverige på jag vet inte vad?! Eller , var det såhär kallt förra året...? Imorrn börjar jullovet.
Tack gode gud för det!
Mamma kom precis hem med en stor påse godis till mig, och nu ska jag se på vänner!
Bilden är tagen för några månader sen hemma hos pappa. Titta på höstvädret! Då tyckte jag det var kallt, vad är det då nu!?

Hiss & Diss


Fett lyckad kväll!!

Hello!
Jag hann inte blogga något mer igår pga att vi stack iväg på fest. Det var sjukt kul och vi dansade till fötterna värkte! Vi tog tåget hem sen och drog vidare till ludde på "efterfest", och sen sov vi där.
Jag har varit hemma ett tag nu men jag slumrade till när jag låg och kollade på vänner så jag har sovit ett tag.
Vad gjorde ni igår? Hade ni kul?
Haha på tåget hem värkte fötterna så mycket så skorna åkte av.
Anledningen till att det står mina skor är för att jag snodde bilderna från cissi. "Mina Skor" är alltså Cissis skor.

Doesn't mean anything

Ni måste lyssna på den här låten!
SJUUKT FIN!

Förövrigt så är jag bara hemma just nu, min kompis sov här inatt och han stack för några timmar sen. Våran kväll gick åt till att titta på vänner, och det har även dagen gått åt till. Nu ska jag ladda ner säsong fem, och bara ta det lugnt.
Förhoppningsvis sätter jag Maria Cissi och Ellie klackarna i taket ikväll och drar iväg på en fest. Känner mig sjukt sugen på fest!
Mjao!

Jag är inte van vid att det börjar komma hem saker till mig i brevlådan

Biobiljetterna till Snabba Cash kom hem igår!
Och även något mer.. Vad kan det vara!?
Haha vad mycket hemliga saker jag har för mig.. ;)
Men det är ju soft att det kommer hem massor saker som man inte betalar ett öre för!

En kompis kommer hit snart och vi ska bara ta det lugnt ikväll.
SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!

Bråttom

Hejhej!
Nu har jag bråttom iväg, ska gå på en lektion i skolan.
Pappa kom hem hit och väckte mig för en kvart sen, så jag har hunnit med allt på en kvart!
Smidigt va!?
Halv fem ska jag på ett möte i stan.. Och ni får inte veta vad såklart ;)
Bloggar mer när jag kommer hem. Puss



Mot cissi ellie och maria

Hej!
Lite halvkass uppdatering idag men blev helt plötsligt sjukt trött, så jag har legat i sängen och kollat på vänner hela dagen!
Nu måste jag skynda mig iväg till bussen, ska träffa Cissi Maria och Ellie och planera. Har någon tänkt ut vad det kanske kan vara vi har på gång!?
Later!


Idag har jag platt hår!

densjuttondedecembertvåtusennio

Godmorgon!
Har vaknat för ungefär en halvtimme sen och har läst lite, nu har jag precis gjort iordning frukost. Brukar inte äta frukost så mycket förutom på helgerna, men idag känner jag mig energisk och vill göra något!
Det passar ju bra eftersom jag har några saker att stå i idag..
Nu ska jag äta min frukost och sen hoppa in i duschen, jag bloggar lite senare!

Fortsätter att blogga

Jag ska fortsätta, men inte mer ikväll. Kör på imorrn igen istället.
Titta in då!

Sluta blogga

Idag har jag funderat på att sluta blogga. SERIÖST.
Nu börjar jag bli riktigt riktigt trött på bloggandet, har inte helt bestämt mig.
Det enda jag har bestämt mig för är att om jag inte ska sluta blogga, kommer jag fortsätta redan imorgon.
Orkar inte med att hålla på att vela fram och tillbaka i massa dagar.
Bloggar jag imorgon, fortsätter jag. Bloggar jag inte, fortsätter jag inte.


Bloggar mer när jag kommer hem

Nu ska jag dra till en kompis och bara ta det lugnt ett tag.
En person gör mig på väldigt dåligt humör!! men inte fan ska den få förstöra mitt humör ;)
Ska springa in på h&m och byta min mascara som inte ville fungera! (vibrationen på den)
Ha det fint bloggar mer när jag kommer hem igen!

Hemlig grej?!

Har varit i skolan och gjort ett prov. Pratade nyss med Maria & Cissi i telefonen. Vi +Ellie har ett liten grej pågång.. Vad kan det vara!? Det får ni inte veta ;)

Ligger i min säng och kollar på vänneravsnitt nu.
Hörs sen!
Aww vad söt min katt är!! Jag är visst inte den enda som gillar att titta på vänner..

HAHAHHAHA

F-E-T-T F-U-C-K-I-N-G J-Ä-V-L-A K-U-L

Bilder

Här kommer några bilder!

Hörs snart!




Jag just nu.

Sådär! Nu är jag hemma igen, och jag och Vickan gick ut i snön och frös och tog lite kort.
Ska slänga i mig lite mat snart, jag börjar bli hungrig har inte ätit något.
Jag laddar upp bilderna på mig och Vickan efter det!
LATER!


Videoblogg

P.s. NEJ JAG HAR INTE GULSOT OCH JAG ÄR INTE TÄPPT I NÄSAN!
Mobiler asså..

Svar på tal

Svar
Om jag var erbjuden en summa pengar, är det exakt samma sak här. Det är en tillfällig grej igen. Jag ska försöka förklara hur jag tänker. Som jag sa tidigare, om jag väljer att ha sex i TV blir jag känd tillfälligt och jag får ta konsekvenser för det senare. Om jag nu väljer att ha sex i TV för att få en summa pengar, kommer jag fortfarande bara ha pengarna tillfälligt. Visst kan jag spara dom men då har jag ju inget behov av dom? Om jag väljer att ta emot pengar, så kanske jag inte kan få tag i ett jobb senare i min framtid och DÅ KAN JAG INTE TJÄNA PENGAR SENARE. Men om jag var i så stort behov av pengar så fort som möjligt? Fortfarande nej. Precis som du skriver, Det finns andra lösningar för pengarproblem. Låna pengar, spela något spel, betta, ta ett tillfälligt jobb, springa några ärenden åt någon, you name it.
Att ha sex i TV, är för mig inte en sista utväg, det är ingen utväg alls!

Sex i TV?

Jag skulle ALDRIG I HELA MITT LIV ha sex i TV! Varför? Visst, jag har sex i TV och blir känd för ett litet tag. Vad blir jag känd för? För att jag har visat det mesta av min kropp i TV och för att jag har haft sex i TV. Efter några månader när jag längre inte får sveriges uppmärksamhet, och ska söka jobb eller kommer underfull med att jag faktiskt vill ha ett riktigt förhållande med någon jag älskar som jag vill ska vara seriöst, kommer jag alltid vara tjejen som var tvungen att ha sex i TV för att bli upptäckt av media eler få sveriges uppmärksamhet. Jag kommer alltid ha stämpeln som "tjejen som blev påsatt i TV". Plus att sex, faktiskt är något som är som finast när det är med någon man tycker om, och någon som man känner väl. Nej, hur osynlig jag än blir i världen kommer jag aldrig sjunka så lågt så att jag låter mig själv ha sex i TV.

Vad gör ni på en söndag?

Hej igen!
Vad har ni haft för er idag? Jag har BARA legat i min säng och läst, kollat på vänneravsnitt och bara tagit det lugnt. Det känns som att det är det Söndagar är till för...? Ska äta nu och sen tänkte jag fortsätta min kväll såhär. Kanske tar mig till vardagsrummet för att se på tv lite.. Men bara kanske
Hippsomhapp tänkte bara uppdatera för att, ja.. Uppdatera!
Hörs later!


Lyckad kväll!

Hello!
Gårkvällen var NIIIICE!!! Vi dansade, träffade gamla vänner (som man inte träffat på fett bra tag!), lärde känna nytt folk, och hade allmänt kul. Haha cissis och min förfest var heller inte helt fel. Jag menar, sen när blev det kul att vara två personer och sitta och dricka? Sitta kanske jag inte ska säga, det var fullt ös här hemma haha..
Efter festen träffade vi några i resecentrum och sen tog vi bussen hem till Cissi och slängde i oss FETT mycket nudlar!
Har tyvärr inga bilder från igårKVÄLL, men ni får några andra.

Tommy och jag hittade ett DESPERATE HOUSWIFEspel när vi va och handlade julklappar. Tyckte det bara var så sjukt patetiskt och kul! =)

Fick ett kuvert av mina släktingar från stokholm.. Vad kan det ha varit i!?

Det var en förtidig julklapp  . Och i där låg det masssor pengar! Gladi emma :D


Fest

Nu glömmer vi alla problem och kör järnet!
Se you in drunkey heaven! ;)



Idag mår man sådär

Hej!
Igårkväll drog jag till en kompis i Skäggetorp där Eve, Jeremie, Ashti Marcus och några till var. Vi drack lite och det var trevligt! =)
När jag kom hem ringde en kompis och ville sova här för stackarn hade ingenstans att sova så han fick sova här.
Idag mår jag verkligen som jag förtjänar! Mår verkligen skit. Men jag har inte tid för att må dåligt idag för Tommy och hans bror hämtar upp mig här snart och sen ska vi åka och handla julklappar.
Senare ska jag ut till mina kusiner i Linghem, där även några släktingar från Stockholm är.
Senare ska jag Cissi jag Maria och antagligen Zhinelle dra på en fest.
Ha de gött så länge! Hörs sen.
Ut och handla julklappar!

JAA!

SCORE!

Julkonsert & Bio

Hej!
Steg upp klockan sju för att åka och titta på Folkungas julkonsert i domkyrkan. Den var jättefin! Egentligen skulle jag ju också varit med men eftersom jag inte har varit i skolan nånting så kan jag ju inte låtarna.
Efter gick jag och Zhinelle ner till stan och käkade och sen hjälpte hon mig med en sak. Sen mötte vi upp Natta och Klara för att sedan gå på bio. Vi såg Fame och den var bra och vi fick oss ett par riktigt roliga skratt! =)
Fresten så har jag möjlighet att gå på Lars Winnerbäcks konsert ikväll men vet inte om jag ska gå!? Var ju så sjukt kul förra gången!


Folkungas lucia

Småttingarna

Ludde, Joel, Ellen och Markus spelade fint!

Niorna! Visst lyser det falskhet om nästan alla!?

Haha okej inte reserverat för min blogg kanske men här satt vi iaf.

Eftersom vi var i kyrkan passade jag på att tända ett ljus för en människa jag tycker om. Kan ni gissa vem? Rätt gissning får självklart en länkning!

I domkyrkan

Jag och Zhinelle

Klara och jag inne på bion

Klara och jag igen

<33333 KAN INTE VÄNTA!

Vart kommer breven ifrån...?

Sen när började posten användas igen...?
Idag var det 3:e brevet från en och samma avsändare som damp ner i brevlådan..
Jag har valt att inte höra av mig till S******, men dom slutar inte jaga mig!
Vem/vilka kan det vara som är i så stort behov av att få tag i mig och varför!? ;)

Fresten är jag på bra humör nu! För det första vann vi (LHC) matchen med 5-0! Utklassning?! ofc! Och för det andra ringde just en person som gör mig glad! Ni vet han som jag inte kommer kunna träffa på ett tag? Han mådde bra och om inte allt för lång tid ska jag åka och hälsa på honom! Men såklart saknar jag honom alltid lite extra när man lägger på luren.. Men så länge jag vet att han har det bra! =)

Inhandlat idag

Det här inhandlade jag idag. Jag bokstavligt talat ä-l-s-k-a-r den svarta boleron med silverglitter!

Nu är jag hemma hos Peter och ser LHC-Södertälje. LHC tryckte precis in pucken i mål och det står nu 1-0 till oss! Riktigt snyggt mål! Vi har köpt lite fika som kommer sitta fint i periodpausen.
Hörs senare!

Today im wearing this


Klippte ihop lite bilder från vad jag hade på mig idag.

Hej på er!
idag gick jag upp klockan halv åtta (!!) för att gå på några lektioner i skolan. Det var bara jag Natalie och Klara där eftersom dom andra inte börjar förens klockan två. Nu har jag varit hemma ett bra tag och tänkte sätta igång några vänner avsnitt snart. Ni kanske har märkt att jag har fått värsta nojjan om att jag måste se alla vänner avsnitt som nånsin gjorts!? Även fast jag redan har sett alla haha.. Än så länge är jag bara på säsong 2, det finns typ nio säsonger.. Men som tur är har jag bara två avsnitt kvar av säsong 2!
Later mina fans!

Spontan bio!

Ja, det blev en spontan bio! Söta Vickan bjöd mig på Luftslottet som sprängdes. Den var hur bra som helst! Verkligen värd att se! Det var bara en grej som inte gick ihopp i mitt huvud.. Varför heter den luftslottet som sprängdes?! Satt hela filmen  och försökte leta efter något slott, eller något som sprängdes men nee.. Är jag trög?
Jaja, i vilket fall satt vi såklart i dom skönaste stolarna längst bak. Dom är ju som gjorda för oss lite viktigare människor!?  Det blev en jättemysig kväll och tack victoria som bjöd mig!

Ni har väll inte missat...

Jag smälter varje gång jag ser den...
Bara 37 dagar kvar till premiären!

Tjäna pengar

Godmorgon!
Nu har jag vaknat och jag känner mig jättepigg! Idag känner jag för att göra någonting, men jag vet inte riktigt vad.. Får se om jag kommer på under dagen vad det är jag vill göra. Annars hade jag lite svårt att somna inatt, somnade runt halv sex..
Lite senare ska jag ge er ett tips på hur man kan tjäna ruggigt mycket pengar här på nätet. Som faktiskt vem som helst kan göra. Spännande va!?

Nu har ni chansen att göra min blogg bättre! =)



Hej!
Jag har varit hemma ett bra tag nu och sett på ett par vänneravsnitt och pratat väldigt mycket med min mamma.. Det är många utav mina vänner, även jag, som går igenom en jobbig period just nu men visst klarar jag av att sköta bloggen bra iaf!? Just because im Emma!

Jag undrar lite vad ni vill se mer av här i bloggen. Kanske mer videoinlägg? Fler dagens outfit? Mer djupa texter? mer bilder? Och isåfall vad vill ni se bilder på? Släng nu en kommentar om vad ni vill ha mer av! och för guds skull.. GÖR DET OCKSÅ! Ni är väldigt många som läser, men ändå så kommenterar så få.
Jag vill ju göra bloggen så bra som möjligt, och nu har ni ju chansen att få bestämma!

Videoblogg


Promenad med Cissi

Nu har jag fixat i ordning mig och ska gå ut på en promenix med cissi!
Hörs!



Några bilder från festen

Godmorgon!
Ligger i Marias säng, maria är i skolan. Jag vet faktiskt inte om det är någon hemma.. Iaf kikade jag in på Carros blogg och hittade några bilder från Nattas fest i lördags. Så jag snodde dom, och hoppas det var okej!









Nytt


Jag kan inte sova så jag har legat och ändrat lite saker på bloggen. Headern är bara tillfällig.
Släng jättegärna en kommentar om vad ni tycker. Bra som dåligt.
Men nu är det sovdags. Vi hörs imorrn!
Godnatt!♥

Videoblogg

Hello hörni!
Nu tänker jag faktiskt be om ursäkt för dålig uppdatering för en gång skull, för nu har jag verkligen varit sämst på att uppdatera. Är hemma hos Maria. Vi berättar mer i videon.


Snygga va?!!?

Minnen med Carro

Eftersom jag nu är hemma hos Carro så tänkte jag lägga upp lite bilder från olika minnen jag har med Carro.

Birka Paradise

Birka Paradise

Birka Paradise

Birka Paradise

I Ryd

Haha, efter jag blev påkörd

Random day

I skolan

I Skolan

Haha när vi rökte vattenpipa. (ENDAST FRUKTSMAK!)

I skolan

I skolan

Höstdag

Haha i skolan (HAHA!!)

I skolan

Nån random day

haha

Haha när jag skulle få in en HEL cheese i munnen

Innan fest

Innan fest

Innan tomtenatta förra året.

Fan vad jag älskar den här tjejen!
Nu ska jag vara lite social mot carro albin och davve.
SKÖNT MED SEGER FRESTEN!!!!!!!!!!!!!
2-1 till oss!

Kul kväll!

Hej på er! =)

Idag är jag på bra humör! Gårkvällen var jättekul! Vi var på fest hos Natta i stan och det var trevligt folk och bara allmänt kul. Det finns ett par tjejer som har lite bilder men just nu får jag inte tag i dom så ni får lite bilder senare! När festen var slut frammåt halv två, skjutsade en kompis Davve, Albin, Carro och mig till Donken för lite käk. Satt som det skulle! Efter det åkte alla hem till Albin.

Idag blir det hockey, kommer nog bli jävligt kul!
Men nu ska jag försöka få i mig lite käk.
Ha de fäint!



Tagga för tonight!

Är hemma hos Cissi och peppar för kvällen. Vi är taggade! =)






Thank god it's friday



Såhär ser jag ut idag.

Idag har lilla jag uthärdat en timme i skolan! Kom nyss hem och nu ska jag läsa lite i min bok. Ikväll är det fredag vilket resulterar med fest! Det blir hos en kompis i stan och jag tror det kan bli kul. Men återigen, vem vågar tro att det ska bli en lyckad kväll...

Jag skriver lite senare igen!
Puss

Stelfrusen

Hello!
Jag kom precis hem och är helt stelfrusen. Jävlar vad kallt det är ute! Jag har träffat några kompisar idag och vi har gått runt i stort sätt hela tiden. Vi kom även till Valla där vi började klappa alla djur.. Skumt.

Nu är jag så sjukt hungrig så nu ska jag käka mat.
Hörs!♥


Kall:(


Mardrömmar

Hej!
Det har varit en sjukt jobbig natt. Lyckades typ somna vid fyra eller något, och sen vaknade jag upp halv fem av mardrömmar. Den här gången handlade det om alla mina närmsta blev osams och till slut började skada varandra. Cissi ringde mig och sa att hon hade slagit ihjäl min bror. Ni vet ju hur det är att drömma, allt blir så verkligt, därför låter det kanske inte så läskigt som det var.

I vilket fall är det SNÖ ute idag! Jävlar vad tiden går! Då är det ju snart jul? Jag har sjukt bråttom iväg, får inte vara försenad. Men jag tror jag kommer hinna.
Puss!

lite snö utanför

Me right now

Jag hatar nätterna


Klistrade ihopp några bilder från fotograferingen med victoria i höstas.

Ska slänga på yttligare några Vänner avsnitt och sen läsa i min bok. Det går inte så bra att sova för mig på nätterna, inatt fick jag väcka mamma vid två och så fick hon vara uppe med mig, när jag väl lyckades somna efter flera timmar så lyckades jag sova i en kvart innan jag vaknade upp och skrek av mardrömmar. Jag hatar nätterna, när man är ensam. Hatarhatarhatar.

bloglovin

I miss you

Åh. Sitter hemma i min säng och lyssnar på musik och saknar sönder mig! Jag vet att ni tycker att det är jobbigt att jag är så hemlig och håller så mycket utanför bloggen, men det är verkligen inte saker man tar upp i bloggen. Men om jag säger såhär. En utav mina bästa vänner, min bästa killkompis, kommer vara borta ett tag nu framöver. Tippad tid är ett halvår. Kan bli mer, kan bli mindre. Jag kommer att kunna träffa han några gånger men en liten stund bara då. Men vem det är, vart han är och varför han är borta måste jag hålla för mig själv.
Men som ni säkert förstår är det här inte lätt. Det har bara gått en dag men ändå sitter jag hela tiden och bara vill ringa honom och träffa han. Han är en del i min vardag, allt är så tomt och värdelöst utan honom.

Menmen, hoppas ni får känna er som en del av bloggen nu igen, för det är ju faktiskt det ni är. Ni är en väldigt stor del av min blogg! Ha det fint!♥


selfish - snowflakes

Låten har inte något med texten att göra. Tycker bara den är sjukt fin och avkopplande. Sen är den ju med i Smala Sussie också :)

Friends

Hej!
Jag ligger i min säng och ser på massor vänner-avsnitt. Det är i princip allt jag har gjort idag, och troligtvis allt jag kommer att göra. Jag dör av Chandler! Han är så sjukt skön. Vem tycker ni är roligast? har ni någon favorit?


Chandler är bäst!

Ta dom aldrig för givet

Hej på er.
Dagen började som ett helvete rent ut sagt, och den fortsatte likaså. Det kommer bli så tomt utan dig, vad ska alla nu göra? Hur kunde allt gå så fort? Hur kunde det bli såhär? Usch, vill inte ens tänka på det! Jag ligger nu i min säng och dricker te. Ska sätta på en film och sen vet jag inte. Jag vill fly!

Hörrni, ta vara på era vänner och ta väl hand om dom. Berätta hellre en gång för mycket än en gång för lite hur mycket dom betyder. En dag tar lyxen slut och du är längre inte så bortskämd så att du bara är ett samtal ifrån din bästa vän. Jag säger bara, tänk till.




I lördags, inga bekymmer bara lycka! :)

RSS 2.0