Läppförstoringen

Hej!
Har varit i Lambohov hela helgen. Den har varit så jävla rolig! Åh. Nu är det måndag och det känns som fredag? Sitter just nu och pratar med Filippa. Hon har lite planer till efter Nyår. Kommer nog bli kul! Haha självklart var det där med att jag har förstorat läpparna ett skämt! Jag trodde aldrig att SÅ många skulle gå på det haha! Anledningen till att min överläpp var så stor behåller jag för mig själv, men fan vad kul vi har haft åt den, HAHA!

Hörs senare!

JAG VET, bilderna är så fula, men ville verkligen att ni skulle tro att jag hade gjort mig helt TOTALT.

Badrummet



Badrummet är nästan klar hos pappa nu, var där idag och käkade middag.
Skitsnyggt ju! Skulle bara visa det.

Nu har jag bråttom!


Bigger lips



Bilder från läppförstoringen jag gjorde idag.

Gårkvällen var riktigt jävla kul! Wihu, kanske bara för att jag inte förväntade mig något av kvällen? Det blev att sova i Lambohov och jag har precis kommit hem från implantatkliniken i Linköping där jag har gjort min överläpp större! Snyggt va?
Nu ska jag äta lite och sedan dra till Lambohov.
Puss!

Fest



Såhär ser jag ut ikväll.

Visst har jag uppdaterat jävligt bra idag för att vara jag!? Men nu drar jag och mina brudar iväg på fest!
Jag vågar inte tro att det blir en lyckad kväll, dom brukar ju inte bli så lyckade när jag tror att dom ska bli det.
Men jag hoppas på att den ska bli riktigt rolig!
PUSS!

Jewelleri's




Smycken.

Jag fick ett sortera-lite-bland-mina-smycken-ryck. Jag hittade av någon konstig anledning mina gamla simmärken. Ha-ha-ha! Jag kommer ihåg hur glad jag var efter varje märke jag klarade. Tyvärr kunde jag inte hitta alla. Hittade även gamla (och ett ganska nytt!) "kompis-hjärtan"som jag har delat med mina bästa vänner genom åren. Dom här ovan på bilden har jag delat med Carolina, Filippa, Maria och Lisa. 

later!


densjugondenovembertvåtusennio




Äldre bilder.

Jag ligger fortfarande i min säng och det ända jag har gjort idag är att dricka Oboy och läsa i min bok. Har inte ens varit på toa haha. Egentligen borde jag känna mig lite stressad med tanke på att jag har ett par saker jag måste fixa iordning innan kvällen. Det blir nämligen fest ikväll. De var ju ett tag sen!
Ne hörni, nu ropar duschen på mig.
Later sweeties!


Det här är











New Moon's slut?

Hej!
Har precis kommit hem från Lambohov. Har blivit ett par dagar där nu. Det är många som tror att jag har bosatt mig där, men nej, det har jag inte haha. Annars är det väll helt okej. Inte överdrivet bra men för tillfället inte heller överdrivet dåligt. Tänkte läsa i min älskade bok lite, eftersom jag inte har läst i den på två dagar nu.
Sen kanske jag sticker över till en kompis här i johannelund. Han är nämligen här på besök från Vimmerby.

Ajuste, igår såg jag New moon med Carro! Grovt bra film, men slutet? Kan man ens kalla det slut? Väldigt jobbigt...


Jacob och hans "wolf-freinds" är GROVT snygga i filmen

Men det är endå något speciellt med Edward.. grr


Snabba cash på piratebay?

Jag är helt fast i boken. Den är så sjukt bra! Jag vill se filmen nununu!
Min bror lyckades lura mig förut att han redan hade sätt den. Han påstod att den hade läckt ut på piratebay. Och visst fan gick jag på det. Blev inte lika glad sen när jag fick reda på att han ljög..

Nu ska jag fortsätta att läsa min älskade bok för att sedan dra till lambohov frammåt kvällen.
Bye!




mjaooooooo


Läsa


Dubbel jackpot. Mamma kom hem med tvåan också. Så nu ska jag läsa till ögonen viker sig.
Hörs sen!

Snabba Cash

Hej! ♥
Vaknade för inte så länge sen, och ligger fortfarande i min säng. Orkar inte röra på mig. Pallar ingenting. Ringde nyss mamma och bad henne springa iväg till bokhandeln för att köpa Snabba Cash till mig. Jag längtar så jävla mycket till den har premiär! Men det är ju inte förens den 15 Januari!! Det är 53 dagar kvar till premiären.. Men jag får nöja mig med att läsa boken sålänge, det brukar ju vara så att böckerna är bättre!
Men ingenting kan vara bättre än en film med JOEL KINNAMAN som huvudroll.
Hörs!


JAG KAN INTE VÄNTA!!!!


Sugar


Sitter bänkad framför På spaning med Bridget Jones med mamma, och trycker i mig lite godis. Konstigt nog så är det inte gott idag.. Vad kan det bero på? Att det är söndag? Att 7elevens godis har blivit äckligt? Eller har jag kanske bara blivit sjuk i huvet och inte längre tycker om godis..? Vad kan det annars bero på?!

This planet look so cute but it's cold




newfound lover


noter about freedom

Två låtar från Smala Sussie Soundtrack.
Dom är härliga som fan!



No place like home

Hej!
Vad skönt det är att slippa ursäkta sig för dålig uppdatering varje gång jag skriver ett nytt inlägg. Ni vet ju att jag inte kan blogga så bra nu! Idag vaknade jag upp och kände mig ganska sliten, även fast jag inte var ute och festade igår. Det cirkulerade mycket folk hemma hos Emil igår, därför känns det nu extra skönt att sitta framför datorn och tvn alldelles själv hemma, men en kopp varm Oboy. Ikväll blir det bara TV och dator.

Klockan nio börjar På spaning med Bridget Jones, tänkte kika på den eftersom jag bara har sett Bridget Jones dagbok, hoppas den här är lika bra! Men först, One Tree Hill!

Något jag aldrig kommer att glömma är när Maria Ulvklo sa till mig att jag skulle bli en kopia på Bridget Jones när jag blir stor.
Det vill jag INTE bli!

Filmtips (?)

Tänkte dela av mig lite av min och mammas konversation vid bordet idag.
Mamma skulle berätta lite om en film hon hade sätt..
Hahaha!

jag ska nog ta reda på vilken film det var och sedan se den bara för att den var så dålig.. haha.
Nu ska jag hoppa in i duschen!


Kinamat, gymkort, ny bil & tacokväll

Hej!
Har nyss kommit hem från stan. Jag och mamma gick och käkade lite kinakäk och satt och pratade och myste. Skitmysigt! Efter det gick vi ner till Feelgood och fixade ett nytt gymkort till mig eftersom att jag har tappat bort mitt gamla kort.. Sen hämtade pappa upp oss i stan och nu sitter jag här och bloggar.

Pappa berättade att vi hade köpt en ny bil idag, en Bmw. Jag vill se den nu! :)
Ikväll blir det tacokväll hemma hos Emil. Ska iväg snart och köpa lite ingredrienser som behövs.
Men först ska jag kolla ut någon resa till i sommar med mamma, till grekland eller något..
Puss!

Fritterad banan med glass är ju fan ett måste när man är på kinaresturang här i Sverige. I kina åt jag nog inte fritterad banan med glass en enda gång tror jag..
Ni skulle sett mina skills med pinnarna, haha det får jag tacka Kina för!

Med Carolina

Sitter i bibloteket (?) med carolina i lambohov. Väntar på några som vi sen ska träffa.
Tänkte passa på att blogga lite nu när jag ändå har tid över.
Idag har jag sovit HELA dagen. Gick upp klockan fyra för att jag skulle ut och möta Carro.
Seya!
 
Världens finaste Carolina

Jag

Carolinis och jag

Och vi igen.

Bloggen och livet

Shit vad kass jag är på att uppdatera. Om jag som vanligt ska ha en andledning till varför jag inte uppdaterat så är det den här gången för att jag i stort sätt bott i lambohov, sen i fredags. Har inte sovit hemma. Visserligen har jag haft med mig min dator med internet till, men den har används till annat. (Läs SPELAT ICY TOWER!!!)

Det händer ganska mycket saker i mitt liv just nu, som faktiskt är riktigt dåliga. Tänk vad skönt det skulle kunna vara om allt bara kunde vara bra någon gång? Shit vad härligt. Att bara känna att det flyter på med vänner, kärlek, skolan och allt annat också.. Men den perioden i livet kommer väll snart! :)
Just nu är jag väldigt osäker på hur jag ska göra med allt. Inklusive bloggen. Har funderat väldigt många gånger på att lägga ner den ett tag. Dels för att jag har fått mycket problem tack vare bloggen, och sen också att jag inte kan hålla er stackare som sitter och klickar in flera gånger per dag uppdaterade.

Men jag tror inte att jag ska lägga ner bloggen som det känns just nu, men ni får vara beredda på halvkass uppdatering och kanske inte världens roligaste inlägg.

Eftersom bloggen handlar om mitt liv-  och mitt liv inte är så bra just nu, resulterar ju det med ingen vidare bra blogg!

Och så vill jag be om så hemskt mycket ursäkt till mina vänner.
Känner mig som världens sämsta vän som aldrig kan ses, men jag lovar att vi ska träffas direkt när jag mår lite bättre. Det handlar inte bara om att jag inte har tid, utan att jag helt enkelt inte orkar träffa massor olika människor. Jag saknar er och ni vet vilka ni är!


Fredagens dagens



Har fått frågor om vart skinnleggingsen kommer ifrån, dom kommer från Bik Bok!

Sorry

Hello..
IM SO SORRY! Men jag stannade hos Emil hela helgen ut och där finns det ju som sagt inget internet..
Var även på hockey, skönt med vinst! Men har verkligen inte haft möjlighet att blogga. WHAT COULD I DO?! Ska sätta igång att plugga så att jag sedan kan se Johan Falk. Det är söndag och jag har verkligen ångest för att det är skola imorrn och veckan ut.. Den kommande veckan är helt fullbokad även efter skolan.
Ska slänga in fredagens dagens sen också!
Är ledsen för att jag inte höll det jag lovade men nu är jag ju tillbaka ;)


Jag och emelie i fredags.

Ambitions

Sitter i skolan i datasalen med Carro och slutar om inte allt för lång tid.
Tyvärr åker jag direkt till lambohov till Emil som inte har något internet så det blir nog inte så mycket mer uppdatering till kvällen. Men bara för att jag är så snäll så ska jag bjuda på en grym ny låt!

Ambitions - Donkeyboy
Inte min musiksmak egentligen men, what a hell. Den är grymmmm!

p.s. imorrn får ni dagens outfit, många inlägg och hela köret som kompensation! ;)

Dagens outfit




Dagens ser ut såhär. Sorry för så dålig uppdatering men har varit i skolan och på möten och sen avslutade jag dagen och kvällen med att vara i Lambohov med ett par sköningar. Nu ska jag sätta på Johan Falk.
Vi hörs sen!


Saknaden hinner ikapp

Ligger i sängen och ska sätta på Johan Falk snart.
Tänkte bara slänga in ett inlägg först! :)
Såhär om kvällarna kommer saknaden ikapp mig och det börjar värka lite för att jag saknar en liten sötnos. Skulle vilja träffa han nu.. Men ska bli i veckan tror jag :) Du vet ju vem du är :).

Imorrn ska jag faktiskt till skolan, börjar tjugo över nio.
Vi hörs efter skolan imorrn, puss!





jag nyss

Lite onödigt igen, kanske

SENASTE:
1. Dryck: Mjölk
2. Telefonsamtalet: Mamma
3. SMS: Simon
4. Sång du lyssnade på: Big city life - mattafix
5. Gången du grät: Igår

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: Ja, om man kallar det dejta
7. Har någon varit otrogen mot dig: Ja
8. Varit kär: Ja, de tror jag faktiskt
9. Förlorat någon speciell person: Ja, men samtidigt insett att dom kanske inte var så speciella
10. Varit deprimerad: Det går mot bättre dagar nu
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Haha ja!


I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny person: Japp
16. Fått ditt hjärta krossat: ja
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja , haha gud när man tänker tillbaka asså
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja, både posetivt och negativt
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja, fast och också insett att man aldrig kan veta
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja
21. Pussat någon: Hehe ja


BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Dom flesta
23. Hur många barn vill du ha: 2 eller inga
24. Har du några husdjur: katt
25. Vill du ändra ditt namn: Nej, jag har det finaste namnet?
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var i skolan, GRÄT, och gick sedan ut och käkade med någon obetydelsefull varelse som jag inte kommer ihåg vad den heter
27. Vilken tid vaknade du idag: halv ett
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Såg på Johan Falk
29. Är det någonting som har hänt dom senaste veckorna som du skulle vilja ändra? JA
30. Senaste gången du träffade din pappa: Igår
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Flera saker. Men en lördag i trädgårdsföreningen
32. Vad lyssnar du på just nu: ambitions
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha jaa många gånger
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att jag knappt har något batteri i min mobil och att jag behöver det!

OM DIG:
 37 Vad är ditt namn: Emma
38. Stjärntecken: Vattuman
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: MT
41. Gymnasie: Inte än
42. Högskola: Inte än
43. Hårfärg: Brunt tror jag..
44. Långt eller kort: mellan
45. Längd: 1.60
46. Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är ärlig
47. Piercings: Öronen och naveln
48. Tattoos: hemligt;)
49. Höger eller vänster: Höger


DIN FÖRSTA:
51. Operation: Örat
52. Piercing: Örat
53. Tatueringen: -
54. Bästa vän: Jaa.. Typ Sara tror jag
55. Sporten du spelade: Fotboll
56. Husdjur: Hund
57. Vaccination du minns: Minns inte
58. Konsert: Markoolios haha
59. Förälskelse: Odd haha :D
60. Alkohol du drack: Ingen aning


JUST NU:
61. Äter du: Ne
62. Dricker du: Ne
63. Är du på väg att: Duscha
64. Lyssnar du på: Haha big city life igen
65. Väntar du på: Att få gå och duscha

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Kanske
67. Vill du gifta dig: Kanske
68. Karriär i åtanke: Advokat företagare eller ett annat som jag inte kan skriva här:D


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Läppar
70. Kramar eller pussar: Beror på med vem
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre:  äldre, har aldrig rört någon som är yngre än mig tror jag
73. Romantisk eller spontan: Två helt olika saker?
74. Snygg mage eller snygga armar: Både men mage
75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
76. Känslig eller inte: Båda vid de rätta tillfällena
77. Ragg eller förhållande: Beror helt på med vem
78. Bråkstake eller tveksam: Bråkstake HAHAHAH (carro fattar ;D)


HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling:  Nej
80. Gjort något sjukt spontant: Hahaha ja, spontan är mitt första namn
81. Tappat glasögon eller linser: Japp, jag ba ahhh!!
82. Haft sex på första dejten: Vadå dejt? Jag dejtar inte, låter så fult
83. Krossat någons hjärta: Förlåt..
84. Har någon krossat ditt hjärta: M
85. Har du blivit arresterad: Ehm.. Hehe
86. Dissat någon: Ja
87. Gråtit när någon dött: mm
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): haha nä

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: ne, inte direkt
90. Mirakel: ja
91. Kärlek vid första ögonkastet: lite
92. Himlen: nej, tror inte det
93. Tomten: Tyvärr inte
94. Att kyssas på första dejten: sure
95. Änglar: Nej

SVARA ÄRLIGT
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Nja, inte för mig
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: En lycklig stund
100. Att posta det här är din 100 sanning: okej


Back on track maybe

Hej.
Jag vet att jag har varit rent ut sagt SÄMST på att uppdatera. Det är delvis för att jag inte har någonting roligt och intressant att skriva, och sen lite annat utanför bloggen som gör att jag inte orkar skriva. Dom senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, ingen skola pga att jag har varit sjuk.

Annars börjar jag bli lite bättre i halsen faktiskt, men hostar fortfarande som en 90 år gammal rökare.
Idag kanske det blir att sticka iväg på ett möte, fortfarande oklart. Men jag tror minnsan att ni ska få bättre uppdatering idag och resten av veckan också.

Nu blir det Johan Falk filmerna, igen.. Haha jag har sett alla så jävla många gånger nu, men ser minst två per dag iaf haha. Kan fortfarande inte riktigt sluta tänka på Joel. Han är så jävla fin!


<3

Sjuk

Idag när jag vaknade hade jag feber som fan och jag känner mig inte bra än fast jag bara har legat i min säng hela dagen. Tänkte inte snacka så mycket mer. Har så jävla mycket saker som snurrar i huvet. Men allt löser sig nog. Kram

p.s. Jag kan inte sluta att tänka på Joel, det är skitkonstigt. Fattar inte. Men det går verkligen inte!

Joel Kinnaman, världens finaste


Okej. Jag kan verkligen inte sova. Har försökt, jag lovar. Men jag kan inte sluta tänka på världens finaste kille. Så himla fin är han. Har kollat på mycket filmer han har varit med i nu, och det känns fel att jag ska kolla ännu mer eftersom att jag vet att det då inte finns en chans att jag kommer kunna somna. VIsst har jag väll fortfarande min lilla crush på Akon. Men Akon är annorlunda. Jag gillar mer Akons musik. Det han gör.

Joel är nog den finaste killen jag har sätt. Tänk att få stå framför honom och titta in i hans ögon. DET skulle vara lycka

Fars dag

Hello.
Ledsen för dålig uppdatering men jag har verkligen inte orkat eller haft tid.
Igår var jag på gymnasiemässan med Mamma , min kusin och min moster.
Jag är sjukt nervös inför gymnasievalet, jag pallar inte välja. Det är jobbigt med val.

Gårkvällen spenderades i lambohov. Haha så störd kväll..
Nu sitter jag och Calle och nördar dator brevid varandra.
Pappa kommer och hämtar mig snart och sen ska vi hem till honom eftersom det är farsdag.
Puss

skum bild

Grattis mamma!

Hej.
Har nyss kommit hem från ett möte, efter mötet sprang jag ner till stan för att byta min jacka. Hittade dock ingen ny jacka så det fick bli ett tillgodokvitto. Ikväll ska jag bara vara hemma och fira mamma. Världens bästa mamma fyller faktiskt år idag. Ska bli jätteskönt att bara vara hemma en kväll faktiskt!

Bye

Michael Jai White ska jag önska mig i present när jag fyller :D

Tänk om världen kunde bestå av bara Emmor och Carolinor

Ikväll har jag varit på riktigt dåligt humör. Jag och en till kompis (tänker inte nämna några namn.) har fått ett besked som gjorde oss både lika frustrerade . Är otroligt trött på endel människor nu som inte kan hantera en situation utan är inte ute efter någonting annat än att förstöra. Det är hemskt och sorgligt. Det känns skönt att vi är två om det, eller fyra. Och att vi alla fyra vet att inget av de uppgifter stämmer. Jag har inget som helst problem med hur mycket jag konsumerar eller vad jag konsumerar. Men det är just såna här saker som gör att man tappar orken och lusten, och istället får ett nonchallant betéende mot människorna i sin omgivning.


Tänk om alla kunde vara lite mer som.. oss!
En hel värld fylld av "Emmor" & "Carolinor"
Lite mer oss helt enkelt.
MJAO vad bra allt skulle va ;)

Calle gästbloggar

Ja idag är det torsdag en ganska dyster en dock ifall man kollar på vädtet. Har emma hos mig idag oxå vilket lyser upp denna dystra torsdag lite. Händer dock inget specielt denna torsdag skulle jag tro , blir nog bara att se på film och ta det lungt och bara softa inne i värmen. Vem vet kanske blir lite matlagning sen med.
/Eran Calle

mot calle


Hola!
Idag mår jag skit. Vet inte varför, bara gör det. Gårdagen var sjuk, haha och då menar jag HELA dagen och kvällen. Men rolig iaf =)

Ringde nyss Calle och snart ska jag hoppa in i duschen och sen dra iväg till honom. Tror nog han kan få mig på lite bättre humör. Vi hörs senare! :)


HEJ

Hej hörni!
Det var verkligen skönt med en bloggfri dag igår. Jag gick först på ett möte, och sen hem till Marcus.
Träffade även några kompisar på stan som jag satt och snackade om Maltaresan med.
Annars mår jag tipptopp nu när jag är hos Emil. Mår alltid bra här.
Carro kommer om ett tag också. Sen ska jag träna.

Vi hörs senare sötnosar!♥

Emils fritid

Jag väntar på bättre dagar och ett leende

Det är konstigt att när jag har all tid i världen så har jag som minst lust att blogga.
Som idag, och som nu. Jag har inte haft så lite lust att blogga som jag har nu på väldigt väldigt länge.
Det beror nog på mycket omständigheter utanför bloggen.
Så det blir inga mer blogginlägg ikväll, och kanske glest imorgon också. Kanske t.o.m veckan ut.

Men tack alla för era fina kommentarer, änglar är ni.
Jag väntar på bättre dagar och så fort jag får ett leende på mina läppar igen så lovar jag att ni ska få en roligare blogg att läsa än nu.
Ha det fint så länge!


No school

Hej!
Det var säkert första skoldagen för samtliga idag, dock inte för mig. Pga vissa omständigheter..
Så som alla andra dagar när jag är hemma så har jag ingenting alls roligt att skriva.
Får försöka slänga ihopp något lite roligare inlägg senare.
Puss!♥

Haha satt och kollade på lite gamla klipp och så kom det här fram.
Jag kommer ihåg hur jävla rädd och arg jag var, carl var ju iaf snäll och hoppade i direkt efter haha..

onödigt kanske

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.


DIG:

1. Vad vill du bli när du bli stor? - jag har ingen aning. Företagare tror jag.
2. Vad pluggar du? grundskolan fortfarande..
3. Har du långt hår? - njae
4. Vilken hårfärg har du? - just nu brunt (tror jag?) , men min vanliga hårfärg är blont
5. Sminkar du dig? - ja oftast
6. Har du haft sex senaste månaden? - nej
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? - vitt på båda
8. Har du kysst någon idag? - nix

FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop? - nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - beror på vad jag behöver dom till
3. Hur många syskon har du? - 1 riktig bror, 3 halvsyskon 2 låtsassyskon
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? - ja jag kan komma till dig någon gång i veckan.
5. Vilken mat lagade din pappa senast? - som om jag kommer ihåg
6. Hur många ställen har du bott på? - 6 eller 7 tror jag
7. Vem i din familj stör du dig mest på? - ahha fan vad taskiga frågor
8. Vilken familjemedlem är snällast? - mamma
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - vet inte
KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? - igår
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - markus
3. Har du kysst nån kompis? mm
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - ja
5. Vem har du varit kompis med längst?- filippa
6. Vem känner dig bäst? - Maria, Cissi, Filippa, Carro och MIN BROR
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? - tills nu från väldigt länge sen?
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - nje,
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - mjoo

KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? - har bara tränat och varit hemma
2. Har du bytt om idag? - jaa
3. Favorittröja? - ingen som helst aning
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? - kanke jacka
5. Har du gett bort kläder nån gång? - ja
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - ja
7. Har du handlat kläder genom internet? - ja
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - nej?
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? - utsvängda byxor kanske ;p 
10. Vad använder du för skor? - olika

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? - ja
2. Klä dig annorlunda? - ja
3. Vara dig själv? - ja
4. Pierca dej? - mm
5. Ge dig på utmaningar? - klart
6. Ha sex på offentlig plats? - ja men vill inte ;p
7. Vara omogen? - ja, kul ju
8. Äta småkryp? - om jag fick pengar

SKOLAN:


1. Vad heter din skola? - folkungaskolan
2. Vad heter din favoritlärare? - Erik
3. Vad är ditt favoritämne? - SO
4. Snyggaste läraren på skolan? - våran praktikant på so:n
5. Har du bra betyg? - sådär
6. Tråkigaste ämnet? - idrott
7. Har du skolkat mycket senaste året? - inte i onödan
8. Hur tar du dig till skolan? - bil
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? - nej
RANDOM:

1. Vet du vem FATO är? - nix
2. När tuggade du tuggummi senast? - igår
3. När var du på semester senast? - sommarlovet
4. Vilken färg är det på din tandborste? - rosa
6. Vad har du för påslakan just nu? - vit
7. Vem såg någon dig naken senast? - haha
8. Hur ofta duschar du? - typ varje dag
9. Gillar du BUBBEL ROLLER? -dontknow
10. När ska du gå och lägga dig? - sen

sweet

Hallo!
Nu har jag precis kommit hem från att ha tränat.
Fyfan vad ont jag har i hela kroppen, kunde knappt gå från bilen ens haha..
Alla andra är på hockeyn nu, jag vill också vara där.
Men jag får hoppas att dom vinner!

Hittade några bilder i min mobil från igår som jag faktiskt har ett VÄLDIGT SVAGT minne av att vi har tagit..




hmm när togs dom här...?

Last night

Hej :)
Igårkväll var en ganska konstig kväll haha, men den var värd också.
Dock så mår jag faktiskt sådär haha. Men eftersom att jag inte får skriva om alkohol tänker jag inte skriva varför jag mår dåligt ;)

Det var så jävla kallt igår, kändes verkligen som jag låg i vattnet i Titanic. Fyfan vad kallt det var.
När sista bussen redan hade gått kom vi underfull med att bussarna går som helgdag pga av att det var haloween.
Eftersom jag inte tränade igår, så ska jag ner och träna idag istället.
Egentligen orkar jag inte men jag ska fan dit.

Bjussar på några snygga bilder från igår

Jag och Jossi

Jag och Becka

Lite blandat folk, jag längst ner i hörnet iaf haha.

HAHA herregud vilken bild. Men Carro jag Maria och Carro

Lite blandat folk

Lite blandat folk igen

RSS 2.0