Dyrare produkter är VÄRT!

Igår gick Maria och jag en lång promenad, och under promenaden kom vi fram till att vi ska sluta spendera så mycket pengar på kläder, och istället lägga pengarna på oss själva.

Exempel. Många skulle säkert, som jag, lätt lägga ut 400-500 kronor på en tröja. Men när det kommer till att köpa saker som förbrukas, som hårprodkter, puder, foundation, ansiktsmasker etc, så vill vi inte betala ett lika högt pris, just pga att det är något som kommer förbrukas. Något som kommer ta slut.

Men varför vill vi inte lägga ner mer pengar på saker som gör OSS SJÄLVA snyggare? Är man snygg själv, är man nog snygg i en billigare tröja också.. 

En H&M foundation kostar ca 50 kronor, det finns få nyanser, och dom nyanserna det finns i är egentligen inte ens hudfärger, utan mer någon färggägga. Dyrare produkter har fler nyanser , som passar hudtonerna, och dyrare smink är nästan alltid drygare, alltså, man behöver använda mindre vilket resulterar i att det räcker längre. Då har man tjänat in dom där hundralapparna som man la ut extra. 

Våga lägga 400-700 kronor på en foundation, om den gör dig snygg!
Clinique har bland det bästa sminket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0