Dagennnn

Fördelar och nackdelar men händelser under dagen: 

  • Tog sönder min mobil. Nackdel - Den gick i två delar och jag kommer tvingas att ha en lånemobil utan kamera, musik, och andra nödvändiga saker. Fördel - När jag hade tagit sönder den och den var i två delar fungerade den fortfarande som den skulle, men vem fasen vill ha en skärm i ena handen och "tryckdelen" i andra? Jag och carro fick ett gott skratt.
  • Ramlade över en papperskorg. Nackdel - Blev utskämd för alla i klassrummet och fick en riktig pain in the ass kan ja lova. Fördel - jag klarade mig hyfsat . Jag och carro fick oss ett gott skratt.
  • Ramlade i trappen. Nackdel - fick ont i foten såinih*lvete, skämde ut mig för alla i korridoren. Fördel - Jag lärde mig att jag inte ska hoppa runt i trapporna. Jag och Carro fick oss ett gott skratt.
  • Jag kan inte sänka ljudet på min lånemobil. Nackdel - när jag satt på bussen och pappa ringde mig hörde hela bussen vad han sa, vilket var lite smått pinsamt, men bara lite. Jag är döv. Fördel - Jag hör verkligen vad folk som ringer till mig säger.
  • Jag har ont överallt. Nackdel - Det gör ont och är plågsamt. Fördel - Min bror är extra snäll.


 Två olika delar. Vila i frid. Puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0